Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
nema problem brat...ostanavte samo "pametni" ateisti i sektasi na forumov religija....jebiga, toa e demokratija, kakva vlast takov narod.
Останаа тие што имаат аргументи.
Таквите како тебе, кои кога ќе им снема аргументи (не дека некогаш и имале асални) почнуваат со навреди и пцости, како ти сега. Па добиваат бан.
Некои одјебуваат засекогаш од под-форумов, некои како Бодидарма (Игор) прават по 10-15 акаунти.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
nema problem brat...ostanavte samo "pametni" ateisti i sektasi na forumov religija....jebiga, toa e demokratija, kakva vlast takov narod.
Што е до мене, јас не би те банирал никогаш. Јас не би банирал никого, освен во случаеви на крајна вулгарност.

Ти си забавен лик.

:)

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Што е до мене, јас не би те банирал никогаш. Јас не би банирал никого, освен во случаеви на крајна вулгарност.

Ти си забавен лик.

:)
pokazuvas znaci na inteligencija, mada minimalni.....aj uste nekoja godinka i mozebi ke ti dojde aklot....;)

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
@Gurdjieff ako ne gi rendas do tolku, kje bidat korektni so tebe.
Nemam potreba od nivnata korektnost,ke dobivaat po zaluga...se dodeka ne me baniraat totalno.
Ne sum hristijanin sto na samar go vrti drugiot obraz.
Ako dobro si primetil, a mislam i stavrogin ima primeteno, nikogas prv ne navreduvan, samo vrakam po "zasluga"

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Nemam potreba od nivnata korektnost,ke dobivaat po zaluga...se dodeka ne me baniraat totalno.
Ne sum hristijanin sto na samar go vrti drugiot obraz.
Ako dobro si primetit, a mislam i stavrogin ima primeteno, nikogas prv ne navreduvan, samo vrakam po "zasluga"
Eh. Pa popusti nekogas, majku mu.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Останаа тие што имаат аргументи.
Таквите како тебе, кои кога ќе им снема аргументи (не дека некогаш и имале асални) почнуваат со навреди и пцости, како ти сега. Па добиваат бан.
Некои одјебуваат засекогаш од под-форумов, некои како Бодидарма (Игор) прават по 10-15 акаунти.
Нека не те боли курето за други ...
Ти со 10 поста вкупно во последниве неколку години и немаш некое право овде да мрчиш кој што правел.;)

Kajgana Shop

На врв Bottom