Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.841
Чкртнатите не се бендови, а второто се поштоваOne Direction, Jonas Brothers, до некаде Guns 'n' roses.
Чкртнатите не се бендови, а второто се поштоваOne Direction, Jonas Brothers, до некаде Guns 'n' roses.
Aми глеј, Поркјупајн звучат на Флојд, Кримсон и слична багра, ако бараш толкава оригиналност. Обично сето потекнува од некаде, само начинот на кое се пласира има влијание. Да не се сфатиме погрешно, и мене ми се страшен бенд и голем фан им сум.Малце чудна е темава, ваљда све она што е мејнстрим е префорсирано под дефолт. Иначе се држам јас лично до оригинални бендови, уникатни, ме ежат оние нови копи-пејст бендови, мислам „зошто по ѓаволите би сакал да слушнам некој што звучат ко Порјкупајн три?“
Joк, они се уникатни. Уникатни пошто се меѓу првите (ако не и првиот бенд) што ја користи таа мешавина од звуци. А дека се копија на Кримсон, Флојд... my ass. Те сфаќам иначе и претпоставував дека ги слушаш, мислам од километар се глеа (па и преку форум) кој има добар вкус за музикаAми глеј, Поркјупајн звучат на Флојд, Кримсон и слична багра, ако бараш толкава оригиналност. Обично сето потекнува од некаде, само начинот на кое се пласира има влијание. Да не се сфатиме погрешно, и мене ми се страшен бенд и голем фан им сум.
Не не мислев на копија, туку мислев дека се осеќа шмекот од тие бендови во нив. Како да го заживуваат јесте на еден поинаков начин, но сепак се чувствува се мириса шмекчето ме разбираш Нели и Харисон тропаше со Кримсони едно време.Joк, они се уникатни. Уникатни пошто се меѓу првите (ако не и првиот бенд) што ја користи таа мешавина од звуци. А дека се копија на Кримсон, Флојд... my ass. Те сфаќам иначе и претпоставував дека ги слушаш, мислам од километар се глеа (па и преку форум) кој има добар вкус за музика
One Direction, Jonas Brothers , до некаде Guns 'n' roses.
depеche mode не ги поднасам, за префорсирано не знам ама ме нервират коа ѓи слушам.
nuff said
Ех, сега, зошто баш Металика ?И металика на пример..............
Ех, сега, зошто баш Металика ?
Ride the Lightning и Тhe Black Album закон беа. Тоа што на новиве албуми, првично St.Anger ги упропасти продукцијата, те разбирам.
Megadeth се далеку попрецент бенд.
Не верувам дека заради името се затрчуваат. Мислам дека повеќе се слушаат Iron Maiden, да речеме, кај тие што почнуваат да слушаат метал.Не ми беше муабетот кај Мегадет да ги насочам, но ако прајме муабет треш треш, има бендови кои корнат каде каде, па не се нели толку преценети
Slayer, Overkill да речеме.
Да не дојди до забуна, сум ги слушал металика како тинејџер и не сметам дека имаат ептен лоши песни, туку ете мислам дека по самото име МЕТАЛика, младинава која допрва се затрчува да слуша таква музика, добива примамување од името и горе долу од старт ги става во подобра ситуација од останати метал бендови, не само треш, туку општо.