Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.082
Оти море :(
Првите албуми имаа по некоја добра песничка.

Се извалкаа со поп-иш правецот, и секогаш кога се обидувам квалитетно да ги преслушам, тој вкус ми е останат во грло и сепак го слушам дури и кога не постои.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Се извалкаа со поп-иш правецот, и секогаш кога се обидувам квалитетно да ги преслушам, тој вкус ми е останат во грло и сепак го слушам дури и кога не постои.
Оф.....лошо е така. И јас сум се заебал со некои бендови на ист начин без да сакам.
Од друга страна ако го немав на цедејка албумот кизнај како ќе ги доживував сега.
Тогаш само една промисла ми помина. Најпрво кои се педериве кои сакаат да звучат како Radiohead, па после поново слушање почнав да ја осетувам разликата лека полека.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.660
Поени од реакции
4.300
Depeche Mode. Некако во последно време, стана ептен кул работа да ги слушаш овие. Јас па немам издржано повеќе од 30 секунди да слушам нивна песна, освен Enjoy The Silence, таа може да тера до крај на прв рефрен. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
balasevic... stvarno preku takvoto vise, demek on bil nekoj umetnik pa statusi frcat citati, svaka vtora pesna u izborot za najdobra pesna od eks yu e negova bla bla bulshiti. A on e prosek, edvaj gi biva pesnite negovi za da se narecat pesni a ne pak najdobri bile ma daj. Do pred da go izmislat fejsbukov nikoj i ne znaese za nego a sega zvezda go napravija.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.159
Поени од реакции
6.015
balasevic... stvarno preku takvoto vise, demek on bil nekoj umetnik pa statusi frcat citati, svaka vtora pesna u izborot za najdobra pesna od eks yu e negova bla bla bulshiti. A on e prosek, edvaj gi biva pesnite negovi za da se narecat pesni a ne pak najdobri bile ma daj. Do pred da go izmislat fejsbukov nikoj i ne znaese za nego a sega zvezda go napravija.
"Haters gonna hate" - Dj.Balasevic

Шала на страна, да хејташ еден музичар само заради тоа што секоја втора средношколка разочарана од "љубовта" се расфрла со негови цитати по фејсбук... Или па заради тоа што секој трет младич го прави истото надевајќи се дека така ќе ебе нешто... Малце е претерано. Хејтај ги нив, не го хејтај Балашевиќ.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

Шала на страна, да хејташ еден музичар само заради тоа што секоја втора средношколка разочарана од "љубовта" се расфрла со негови цитати по фејсбук... Или па заради тоа што секој трет младич го прави истото надевајќи се дека така ќе ебе нешто... Малце е претерано. Хејтај ги нив, не го хејтај Балашевиќ.

И него и нив ги хејтам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Знам за тој концерт, се слушаше лелек од Триглав до Гевгелија...Ти кажувам дека само си пошол на погрешна свирка за РХЧП, ретко имам начекано некој да се жали на свирка од нив во странство.

Инаку слушнав информација дека Rage Agains The Machine бараат точно 1 милион долари за да направат свирка.
Можеш ако имаш пари да си ги платиш и да ти свират пред кооперација за двајца и дете на камен.

Само гласно размислувам до кај појде комунизмот.

And now you do what they told ya!!!

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Знам за тој концерт, се слушаше лелек од Триглав до Гевгелија...Ти кажувам дека само си пошол на погрешна свирка за РХЧП, ретко имам начекано некој да се жали на свирка од нив во странство.

Инаку слушнав информација дека Rage Agains The Machine бараат точно 1 милион долари за да направат свирка.
Можеш ако имаш пари да си ги платиш и да ти свират пред кооперација за двајца и дете на камен.

Само гласно размислувам до кај појде комунизмот.

:confused:??? каква врска сега имаат rage... со РХЧП? па и комунаизам спомна:confused:

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Им треба милионче за да го финансираат востанието (топче и останати реквизити).

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Да, а тоа што редат баш негови цитати е... случајно?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Malcolm van den Сабаховић во твоја чест, малку рок, малку пародија, али нумерата е една од ретките (да не кажам единствена) од типов што ми се допаѓа

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
One Direction, Jonas Brothers :sick:, до некаде Guns 'n' roses.

Kajgana Shop

На врв Bottom