Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилен си дека мислиш дека ќе им дадат на Реал 2.00 коефициент против Јувентус? Копачка веќе има извадено коефициенти, 1.60 е. Според минати искуства, јас очекував некаде кај 1.50. :)

Дерби е сепак. А и Јувентус секогаш биле незгодни за Реал. Ептен потценувачки.

Има за утре убави утакмици
Селтик 1
Порто гг
Марсеј 1х
Челзи т2
Базел гг
Арсенал гг

Поклон квота имате на Јонкопингс што чекате?!? :свиркам:

Две сосема различни игри. Двојна победа значи тимот и во двете полувремиња да го победи неговиот противник. Додека полувреме-крај не мора во двете. Или полесно со конкретен пример.

Милан-Удинезе го имаш играно кец во кец(значи полувреме-крај). Натпреварот заврши 1-0 на полувремето и 1-0 на крајот. Во тој случај си добитен.
Додека ако натпреварот ти бил игран двојна победа за Милан, немало да бидеш добитен заради тоа што второто полувреме на натпреварот заврши 0-0.

Се надевам дека разбра :)

Јасно ми е, ве прочитав сите така е,затоа правилото вика и нагласува "одделно и во двете полувремиња"

Дерби е сепак. А и Јувентус секогаш биле незгодни за Реал. Ептен потценувачки.

Потценувачки е да, ама не се будали кладилниците да ти дадат 2 коеф па да треба да затвораат после..

Тие што се кладите во живо, Брно-Теплице, 1х ви е 1,55, а на поголем ризик, чист 1 е 4 коефициент...

Брно напаѓаат цело време, Теплице не поминаа центар... би требало да примат гол Теплице во вториот дел.

Утре мора да се игра младинскава ЛШ.Ако има некој нешто да сподели нема да биде на одмет.Арсенал,Манчестер,Милан и ЦСКА би требало да се 3+.

Еднаш хокеј ќе пишам и обратно ќе излезат :pos:

Ај дека ја фатив Медвешчак.
Динамо Москва вртете ја !
Солигорск влегвај 6+ !

Одамна ми нема поможено магијата Кајги, ајде сега нека се покажи :D

Озбилен си дека мислиш дека ќе им дадат на Реал 2.00 коефициент против Јувентус? Копачка веќе има извадено коефициенти, 1.60 е. Според минати искуства, јас очекував некаде кај 1.50. :)

1.60 на тој меч е безвреден коефициент.

Се под 1.80 е смешно, а и 1.80 е реален, а не вреден коефициент. Теоретски, треба да се кладите само на вредни коефициенти, затоа што долгорочно, кладење на реални коефициенти носи мал минус, а кладење на безвредни коефициенти носи голем минус.

Тие што се кладите во живо, Брно-Теплице, 1х ви е 1,55, а на поголем ризик, чист 1 е 4 коефициент...

Брно напаѓаат цело време, Теплице не поминаа центар... би требало да примат гол Теплице во вториот дел.

3-2 FT.

Живели!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom