Бодибилдинг суплементи

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
http://www.bodybuilding.com/store/univ/creatine.html
од универзал креатинов од интернет од некоја страна дали можи да се порача (само да не е сила бг оти прескап е таму). Некаде до кај 1600-1700 денари од 1 кг дали може да е најде.
монохидрат е само како што гледам, имаш мн поефтино во кали фит беше 1200ден кг монохидратот Дајматајз

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
монохидрат е само како што гледам, имаш мн поефтино во кали фит беше 1200ден кг монохидратот Дајматајз
ако е само монохидрат ;) од универзал два производи пробав досега и знам што осетив

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
да имало нешто друго мислиш немале да напишат ? до психата ти е :)
можеби, а можеби во нив тоа што го пишува и го има, а во другиве само пишува ;)

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
со нив немам искуство, има ли негде производ од Animal кај нас ?
не сум сретнал одамна, односно сум нашол на црно али цените се нереални.
инаку м-стак сум го користел и станав животно право тогаш, сега го барам СТАК 2 што беше бидејќи тој е уште појак али мн скап ми го понудија пред некој месец.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
не сум сретнал одамна, односно сум нашол на црно али цените се нереални.
инаку м-стак сум го користел и станав животно право тогаш, сега го барам СТАК 2 што беше бидејќи тој е уште појак али мн скап ми го понудија пред некој месец.

А да видиш од еbay да го нарачаш , ќе те фати околу 2200 ден

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Едно известување.
На 26 во Охрид на државното, фирмата Хардкор Груп, која е воедно увозник и застапник за Labrada и Bio Tech USA за Македонија ќе има своја презентација и штанд каде ќе има 20% ПОПУСТ на палетата на овие две марки.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Некој да не поминал до Calivita (ваљда така се викаше она, позади Ауто Македонија ) да види дали има креатин монохидрат од 500гр од California Fitness ?

Ми ја затворија Гладијатори продавницата во околина, па да не идам за џабе.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Јас не го осетив, за разлика од пример на Ултимејт.
А дали на ист начин ги пиеше, полнеше или не, да не е до тоа ? вака не ми се верува нешто да е друго :confused: не знам што да кажам, јас имам пиено исто од Ултимејт ок си беше, сега планирам да го купам овој од Дајматајз

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.596
Луѓе може ли некој да даде линк до Македонски online продавници за суплименти? Заинтересиран сум да купам Глутамин конкретно...

Благодарам однапред.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Јас не го осетив, за разлика од пример на Ултимејт.
Дајматајз не го сети или универзал?
од дајматајз го користев пред 5 месеци и кај мене добро се покажа, особено во комбинација со пумпачи.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Дајматајз не го сети или универзал?
од дајматајз го користев пред 5 месеци и кај мене добро се покажа, особено во комбинација со пумпачи.
Со кој пумпач конкретно го комбинираше?

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Со кој пумпач конкретно го комбинираше?
Месец 1
Jack 3D (25 dozi) + (Whey Protein Isolate(Dymatize) + Fusion7 protein Dymatize)+ monohidrat dymatize
(имав 2 канти протеин, изолатот ми беше грд на вкус но е многу подобар процентуално со протеин, а фјужнот помалку протеин но прекрасен вкус.
Месец 2
аргинин+ кофеин+ (втора половина од истите протеини + монохидрат
рамената ни сам неможев да ги препознаам после тие 2 месеци, стигнав до 95кг на рамо, 100ката на гради, 140 мртво, 130 чучањ, 17 пати со своја тежина (тогашна 78кг) на вратило, 90 кг лат машина.
Сега чекам да стигне трибулусот, се мислам кој монохидрат да го земам, за протеин пари немам, пумпач уште помалку и имам 400 парчиња Амино 20000, го собирам сите работи и ќе почнам да ги пијам некаде декември месец или ноември при крајот. Ако соберам кеш планирам и јануари и февруари да се испукам вака и после пак албутерол + ефедрин за чистење за на плажа :)

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Kajgana Shop

На врв Bottom