Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Овде сакав да напишам за Виноскоп кој е расположен да се дружиме, а не што сакам да и кажам на Драга Кајгана...
ДААААААААААААААААААААА :P

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Хехех сношти видов доста од кајганџииве, особено некои кои ги познавам добро. Се надевам дека си поминавте убаво, сношти бев обезбедување таму, патролирав постојано низ толпата за денес незнам али му благодарам на тие што ги познавам што ја завртија главата ко поминував крај нив. (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Хехех сношти видов доста од кајганџииве, особено некои кои ги познавам добро. Се надевам дека си поминавте убаво, сношти бев обезбедување таму, патролирав постојано низ толпата за денес незнам али му благодарам на тие што ги познавам што ја завртија главата ко поминував крај нив. (y)

Може се срамат дека работиш брат. Тие излегле да другаруваат а ти работник, што има да се поздравуваат со тебе!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Шо не дое на вино-брејк, колку да наздравиме, како благодарница за чување безбедност вчера :D.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Шо не дое на вино-брејк, колку да наздравиме, како благодарница за чување безбедност вчера :D.
Јас бев платен за чувањето не барам изразување на благодарности, не те познав тебе шкорпи инаку атер за тебе ќе дојдев, а и несакам да ви расипувам забава, плус знаеш како викаат неканет гостина зад врата седи. Ако ме поканите ќе поминам друг пат, а неканет НИКОГАШ и НИКАДЕ не се примешувам.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас бев платен за чувањето не барам изразување на благодарности, не те познав тебе шкорпи инаку атер за тебе ќе дојдев, а и несакам да ви расипувам забава, плус знаеш како викаат неканет гостина зад врата седи. Ако ме поканите ќе поминам друг пат, а неканет НИКОГАШ и НИКАДЕ не се примешувам.

Јас реков за нашава багра да не збориш, викам зошто не дошол да се поздрави барем човеков, изгледа лошо те сфатив. Какво расипување забава, не зезај, еве имаш покана за следен сличен настан од мене, и така и така јас сум најчесто организатор :). Жал ми е само што со секакви си се бафтал вчера, наместо да уживаш како повеќето останати. И јас имав налет со неколку такви копуци :D.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Многу си остар па ти. :) Секој беше поканет на темава, некој пост погоре.:)
пс. А дури и собиранките да не се објавени на темава, релативно лесно може секој да дојде, и нефорумџии често викаме.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да, имаше и неколку души од форумов што не беа оригинално планирани нити најавени, па дојдоа, и неколку што не се ни на форум. Nessa горе општа покана пиша за кој е заинтересиран да си се пријави овде :D.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Јас реков за нашава багра да не збориш, викам зошто не дошол да се поздрави барем човеков, изгледа лошо те сфатив. Какво расипување забава, не зезај, еве имаш покана за следен сличен настан од мене, и така и така јас сум најчесто организатор :). Жал ми е само што со секакви си се бафтал вчера, наместо да уживаш како повеќето останати. И јас имав налет со неколку такви копуци :D.
Сношти најпроблематични беа тинејџерите, особено поголемите друштва и само таму требаше интервенции инаку си беше се ОК. Фала на поканата :)
Многу си остар па ти. :) Секој беше поканет на темава, некој пост погоре.:)
пс. А дури и собиранките да не се објавени на темава, релативно лесно може секој да дојде, и нефорумџии често викаме.
Не не остар сум само кога човек кој го познавам сврти глава кога поминувам крај него....инаку немам гајле, сношти бев таму работно, а дружба и служба не мешам никогаш, а предходната вечер со другари и другарки бевме поголемо друштво али тогаш не забележав од форумџиите никого.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Да, имаше и неколку души од форумов што не беа оригинално планирани нити најавени, па дојдоа, и неколку што не се ни на форум. Nessa горе општа покана пиша за кој е заинтересиран да си се пријави овде :D.
Vo red e toa ama spored mene podobro bi bilo koga vekje ste se dogovorile nekoj da pishel i tuka, primer vo Sabota 20:00 se sobirame za Vinoskop.

Posho ima lugje so zaboravaat da ja zirnat temava.

Samo ideja inaku ako ne e problem od sledniot pat da se pishe i tuka okej ako e togash da sme zdravi i zivi.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Па дека Nessa веќе пиша овде, а никој не се одзва, се договоривме останатите што бевме заинтересирани. Глупо е без никаков интерес пројавен, да ја спамираме темава нели? Ако сакате, ајде, ќе пишеме така и тука, ако е поопшта собиранка.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па дека Nessa веќе пиша овде, а никој не се одзва, се договоривме останатите што бевме заинтересирани. Глупо е без никаков интерес пројавен, да ја спамираме темава нели? Ако сакате, ајде, ќе пишеме така и тука, ако е поопшта собиранка.

Не дека ќе дојдев, сум ти кажувал дека не одам ама можеби токму поради тоа што вие што сте отишле не сте пишале тука, не се пријавиле и останати. Ако не познавам никој а плус гледам и дека никој друг не реагира, јас лично и да сакам, не би се нафатил да доаѓам. Сепак, само мое гледање на работите. Да се повторам, знаеш дека јас не одам на собиранки и до сега сум бил само на две :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не дека ќе дојдев, сум ти кажувал дека не одам ама можеби токму поради тоа што вие што сте отишле не сте пишале тука, не се пријавиле и останати. Ако не познавам никој а плус гледам и дека никој друг не реагира, јас лично и да сакам, не би се нафатил да доаѓам. Сепак, само мое гледање на работите. Да се повторам, знаеш дека јас не одам на собиранки и до сега сум бил само на две :)

Поканата се уште си стои, доколку се премислиш :).

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Поканата се уште си стои, доколку се премислиш :).

Фала брат, ако сменам мислење ќе те исконтактирам. Исто во секое време покана имам и од Коператива, која ја ценам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom