Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
не си играј брат мајтапи ... најлошите 3,4 дена тие биа во мојот живот не е за мајтап , не дај боже да му се пофтори на некој истото и во 3 дена да влезе толку во -

Не се сите со детски акл за да им се поФтори тоа истото. :icon_mrgr:

На две ливчиња само Манчестер :tapp: Знам дека не се игра иста на две ама другите ги комбинирав а оваа фиксна ми остана. Мизерии, а можеа се да решат уште у прво полувреме.

i uste ako e na solidna uplata....a tek ako ti padnale 3 tiketi kako mene...:( ....mi se pravat salke i dinamo moskva hokej vo posledni sekundi,ali badijala... a ubavo ne gi igram mancester u,uste od sezonata ko odpadnaa od benfika vo LS (ne go pobedija ni viljareal)...od togas,po ednas godisno go imam,i obavezno me turka...

Дечки, полека. Без пцуења и колнења во темава. Има тема посебна за плачење, плачете таму. Тука нормални дискусии. :)

Фатив три пати по ред (септември ) еднаш 5 913 , 9450 и 11 800 .. во рок од 3 дена ги дадов истите пари, и + уште 7 000 што ми ги имаја пуштено за кирија за станот ,, сега мислам каде ми беше паметот тогаш, да бев малце попаметен тогаш да си земев за трошење тие пари до сеа ке го прчев и за ништо не ке се секирав и замарав ко цар ке излегвав по дискотеки , кафичи, едноставно ке уживав од тогаш до ден денеска си играм со по 200,300 денари и никако да фатам се повеке и повеке во - , си дадов рок уште 2 викенди ако не сум добитен и се откажувам од ова срање... кога му кажав дома што сум напрaвил со парите 2 недели муабет не ми правеа, ама до ден денеска некако се иправе ситуацијата си влегов во кафич на раб и колку толку ги извадив парите што ги фрлив за киријата и си ја исправив големата грешка ;)

Фатив три пати по ред (септември ) еднаш 5 913 , 9450 и 11 800 .. во рок од 3 дена ги дадов истите пари, и + уште 7 000 што ми ги имаја пуштено за кирија за станот ,, сега мислам каде ми беше паметот тогаш, да бев малце попаметен тогаш да си земев за трошење тие пари до сеа ке го прчев и за ништо не ке се секирав и замарав ко цар ке излегвав по дискотеки , кафичи, едноставно ке уживав од тогаш до ден денеска си играм со по 200,300 денари и никако да фатам се повеке и повеке во - , си дадов рок уште 2 викенди ако не сум добитен и се откажувам од ова срање... кога му кажав дома што сум напрел со парите 2 недели муабет не ми правеа, ама до ден денеска некако се иправе ситуацијата си влегов во кафич на раб и колку толку ги извадив парите што ги фрлив за киријата и си ја исправив големата грешка ;)

Како бе заеба 32000 за 3 дена ? Што играше ?

по 6,7 ливцина со по 2,3 илјади уплата ама едноставно кога не оди не оди
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 18:32 ---

cuvam 5 od tie lajneni livcina ke gi slikam ama vecer nemam vreme sega

Кој ќе киксне вечер Атлетико или Барселона ? Редно време е да ја завршат серијава победи, Осасуна се доста незгоден противник и според мене вреди да се проба на ситно Барселона да губи..

барса не губе шо праете муабет скапаници се осасуна , мош да губе плзен со славија прага или најдобро x2 дупла шанса со некои други врзана :cuc:

Chiaso-Wohlen vo 91 wohlen гол дават се да им умре, за 50 денари 1300 ми носеше.

Њукасл - Ливерпул ГГ ги фатив, Арсенал 1-1 и 3+ ги чекам (ама тешко) :confused:, Ридинг ми водат 2:1. После од 18:30, Херта - Гладбах ГГ и Ман.Сити 2 и 3+. Доколку испаднат тие денес, утре ќе чекам уште Кајзерслаутерн 1 за 4 000.

Сити може ќе издржат, ајде Гладбах гол да дадат и утре Кајзерслаутерн може и да се штити.

ќе мора Фергусон да се враќа во Манчестер срамота е ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom