Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
не го глеј ивица и марица, глеј го mr nobody

pluh остај ме да дишам!

Веќе ми се гледани тие што ги набројав, освен Атласот и новиов Супермен. Ќе го ставам на листа за гледање и Mr. Nobody, не знам кој беше, уште некој ми го препорача тој за гледање :).

стај го најнапред :D

уствари заеби чекај, сеа ми текна дека многу се напињам кога ќе препорачам нешто што сум го сметал за епско а нема да му се допадне на соговорникот

не го глеј
или ако го глеаш а не ти е добар не пишувај pls

Веќе ми се гледани тие што ги набројав, освен Атласот и новиов Супермен. Ќе го ставам на листа за гледање и Mr. Nobody, не знам кој беше, уште некој ми го препорача тој за гледање :).
Прво Mr.Nobody после се друго!

Nobody и атласот едно по друго. Остај ги што ти викаат 6 саати многу се, можеш ти! :)

R.I.P.D (y)
Солидно, интересна прикзна. Очекував помалце навистина но пријатно сум изненаден од филмчево. 7/10

Потценет филм :pipi:

едит: П.С. Europa Report не го гледам до крaјот на годинава, кога ептен ќе нема што да правам може ќе го изгледам.

инаку, имаа на viooz.co лоша снимка од Gravity не почнува ни од почеток. (ов за инфо го кажувам само.)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Крај краева, универзална вистина е дека секој на форумов го сака Mr. Nobody.
Јонзе не го сакаше ама тоа поради карактер, контраш е човекот. Да кажев ја дека филмот е лош нему ќе му се свиѓаше.

Таа тактика треба да ја применам на wot изгледа... :гик:

Јонзе не го сакаше ама тоа поради карактер, контраш е човекот. Да кажев ја дека филмот е лош нему ќе му се свиѓаше.

Таа тактика треба да ја применам на wot изгледа... :гик:

Зашо тогаш апсолутно го обожавав Mr. Nobody? :P

Супермен 9-ка.
Despicable me 2 7-ка со сила.

Нов сум на темава ама ве пратам од време на време и со препораки од овде имам изгледано добри филмови . Изминативе неколку дена имав повеќе слободно време и изгледав неколку филма . Ќе дадам скромно мислење зошто не сум толку голем филмофил како вие одбрано друштво што сте :)

Prisoners од 1-10 има 8-ца од мене .
After Earth одвај 4 .
Man of Steel добра 6-ка .
Now you see me 8-ца.
Red 2 9-ка.
и Despicable Me 2 7-ца .

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Прво Mr.Nobody после се друго!

Nobody и атласот едно по друго. Остај ги што ти викаат 6 саати многу се, можеш ти! :)

Pfff, за време ќе најдам време. Утре, недела е и така и така :D. Чим ти препорачуваш, готово, така ќе биде.

Некој предлог за филм што ја прикажува по мрачната страна на славата ? Не мора да е базиран на вистински настан може да е и фикција а во моментов не ми текнува на некој таков филм.

Го гледав филмов кога искочи, сеа пак го гледав и...........од новиве филмови само овој можам да кажам дека е добар ( не е срање ) некако се на ефекти идат него на сценарио. И Тарантино си остана на ставање акцент на сценарио се друго некако е.........таман чекав некој добар sci-fi го глеав Обливион на Томчета Круз и шта речи, гомно од приказна. Па и од Moon краделе финти.....

Некој предлог за филм што ја прикажува по мрачната страна на славата ? Не мора да е базиран на вистински настан може да е и фикција а во моментов не ми текнува на некој таков филм.

Повели. И уште еден, не е баш мрачната, ама би рекол бизарната и ненормалната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom