Не бееее, македонка во Red Light District

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Шансите се дека е бугарка. Во Амстердам ги има бааги што го работат тоа

Шансите се дека е бугарка. Во Амстердам ги има бааги што го работат тоа

Кога го слушнав тоа НЕ БЕЕЕ афтомацки почна да ми се дига, а бидејќи бугарскиот на бугарките ми е најјебозовен јазик мора да заклучиме дека е Бугарка.
Case closed, затварај тема.

Кога го слушнав тоа НЕ БЕЕЕ афтомацки почна да ми се дига, а бидејќи бугарскиот на бугарките ми е најјебозовен јазик мора да заклучиме дека е Бугарка.
Case closed, затварај тема.
б

нашиве се срамат и кријат. последен пат кога бев бугарка една си имаше пуштено цд на цел глас со бг музика. не се срамат они да прозборат, така да од нивните би требало да е

Не бе ,тоа е докажано какви се бугарките за разлика од македонките одат цела европа да се проституираат за магистратура ;)

По начинот на кој шо го кажа ми изгледа како некоја од источна Македонија.

И сеа ќе излезе дека не била македонка и на сите македонски мажи ќе им биде криво.
Одвај како да чекаат еј ваква некоја информација за курва или спонзоруша. Наместо да земат позиција која им доликува на машки пол заштита (ко што прават сите народи) овие нашиве први се да се испуцаат.

@Brancez; и на Романки истото ти се случува? Зш ако не е бугарка, романка е сигурно :D

Разбира се, всички сте прави. Нјама как да различиш "б'лгарка" от "македонка" заштото е едно и с'што!

Разбира се, всички сте прави. Нјама как да различиш "б'лгарка" от "македонка" заштото е едно и с'што!

Па има една разлика.......тоа што го праеле блгарките во блиското ваше минато „за три чрвени“, не ќе да е збор за нашите жени....
Добронамерен :facepalm:

Денот кога јас и ти ке бидеме исти, ке биде денот кога ке си ставам јаже на врат. Ајт у пизду матер сега, курвинска нацијо.

Прав си Dave. Само че в миналото, и то циганки от Б'лгарија! А сега това го правјат жени от Македонија у нас. Повечето п'ти без пари, заштото им харесва. П'к и ние не плаштаме за такива работи. Свикнали сме на нас да ни плаштат!
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 11:28 ---
Денот кога јас и ти ке бидеме исти, ке биде денот кога ке си ставам јаже на врат. Ајт у пизду матер сега, курвинска нацијо.
Абе ти как ме разбираш без преводач, сигурно си вундеркинд! Или носиш примерно типичното македонско име "Георги Иванов" както се казва половин Б'лгарија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom