Breaking Bad

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Цела втора сезона розевото мече, човечки трупови, и тоа целосно во куќата нивна.... и на крај што испадна те молам? Авионот паднал.... толку многу очекував да се деси и на крај испадна глупост. Јас тврдам дека 90% од форумов го мисли истово
Не, не го мисли истото. Јас тврдам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Цела втора сезона розевото мече, човечки трупови, и тоа целосно во куќата нивна.... и на крај што испадна те молам? Авионот паднал.... толку многу очекував да се деси и на крај испадна глупост. Јас тврдам дека 90% од форумов го мисли истово

Да бе, ништо не се десило, само умреа сите луѓе во авион, индиректно поради Волт. Ништо не се случи, во право си.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.120
Поени од реакции
7.091
Неможам овие две песни да ги извадам од глава серијава е толку добра што ме тера да слушам песни што вака никад не би ги слушал :icon_lol:

--- надополнето: 17 октомври 2013 во 14:22 ---

Па Волт ја остави црната да умре, татко и се разочара се начука и ради него падна авиотнот ( работеше на аеродром), значи индиректно Волт заеба работа сфаќаш?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Фан Клуб, тенкју. Истотака членува и Ентони Хопкинс, кој не ја дискутира серијава.
Значи по 100ти пат, серијава не е за секој, не викам дека е глуп, ама има тапа вкус за глума, за серија уопште. Затоа што ББ е masterpiece; и ја гледаат луѓе со истенчен вкус и осет за серија, исто како и SFU, и ред други маестралки. За тоа ти говори и фактот на бројните пофалби и што ти не знам за серијава.
Така да, не се дискутира. ќЈао.
klasika Paramour mislenje ti e ova...samo sto vleze vo IbreakingBad fanboys
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 16:07 ---
Значи, без навреда. Ама за сите, добронамерен совет, пошто ме фаќа нервоза. Сите кои ќе се пронајдат со постов, и кои го мислат истово како наведениов погоре, не гледајте ББ едноставно. Ве молам, аман! Н Е Г Л Е Д А Ј Т Е !!!
Најубаво, пуштите си Vampire Diaries, или True Blod, или гледајте 24, или CSI: Мајами. Само не ги дувајте кокосиве овде.
Губел време, дрн, дрн, розевото мече во базен. Дечишта!

aj aj aj aj karamba......ova se tie postovi koi ukazuvaat kolku e prekrasna serijata i samo intelegent and smart will get it....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема некој како @teneke да каже дека ова уствари било сон или дека уствари сите се мртви ? :icon_mrgr:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ја свртив! :D Битно е да ги собираш доларите за highscore, а и пошто не ја играат многу души моеш лесно да влезеш меѓу првите! Со каква мутава игра се оправаме човече, али нема веза, јако е. :pos:

In other news, Baby Blue на Psyside ќе достигне пола милион прегледи деновиве! :icon_mrgr:

M

Muranyi

Гостин
Готви Мет.... се исплати :P
Сериозно ќе размислев за предлогов,да не бев по хемија дудук на квадрат.А добар предлог е,башка прв на македонскиот пазар...нема утка:rolleyes:

Се чувствувам депресивно и емоционално испразнето,како кога ќе се вратиш од добар одмор и се ти фали и те фаќа носталгија за местото и дешавките.А си мислел дека дома поубаво ќе ти биде и сфаќаш дека си се заебал:(Само што во случајов јас не сакав дома да се вратам,туку засекогаш да останам:D
Можам сега да седнам и да пишувам за тоа колку е најјака серијава и колку е добар ликот на Волтер,или пак можеби ликот на Гас е тој што ме фасцинираше,за еволуцијата на ликовите од првата до последната сезона и маестралноста на начинот на кој е тоа изведено,за тоа каков микс од емоции ти евоцира серијава па се наоѓаш истовремено како плачеш и се смееш,за ликот на Волтер кој истовремено го мразев и обожавав и сожалував и восхитував и сфаќав и осудував,абе будала човек беше Волтер.Џабе ќе пишувам,се е испишано и тоа со златни букви.

Останува да се слуша песничево и да чекаме да мине носталгичново чувство.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Останува да се слуша песничево и да чекаме да мине носталгичново чувство.
Немој таа бе! Слушај ја на Psyside песната. Нека собере милион прегледи, а и подобар квалитет е

Kajgana Shop

На врв Bottom