Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По долго време и јас преќинав филм и тоа на саат и 30мин изгледани. Man Of Steel срање, срање, срање. Мрачна верзијна на Аватар со примеси на Трансформери. НЕ ФАЛА.
Оцена 3/10
По долго време и јас преќинав филм и тоа на саат и 30мин изгледани. Man Of Steel срање, срање, срање. Мрачна верзија на Аватар со примеси на Трансформери. НЕ ФАЛА.
Оцена 3/10
Суперменот најдобар блокбастер годинава, после него пацифик рим.

Aj malce offtopik da vlezam vo diskusiajva/karanicava, go izgledav animiraniot UP i vlegov vo nekoj film da gleam animirani, a neam mnogu vreme(i gb za spustanje) pa se mislam pomegju Spirited Away,Howl's moving castle, Wall-e ili pak Coraline ?

Aj malce offtopik da vlezam vo diskusiajva/karanicava, go izgledav animiraniot UP i vlegov vo nekoj film da gleam animirani, a neam mnogu vreme(i gb za spustanje) pa se mislam pomegju Spirited Away,Howl's moving castle, Wall-e ili pak Coraline ?

Пацифик Рим да го направеа видео игра ке направеше повеке пари, одколку овој блокбастер што подфрли.
Филмот тие како видео игра идеш цело време некст левел, знаеш она кралици кога поминуваш левел по левел се потешки и потешки кралици ти идат, така и филмов, на крај да им влезеш и им еб.ш ма.ер и како секоја игра завршува со БООМ така и овој.
Не ни чудо што на тебе и Wot ви се допаѓа вие сте мовие гејмери![]()
Не дека има нешто лошо во мовие гејмери. Ми се плаче за Beyond: Two Souls со Dafoe и Ellen Page. 

Пацифик Рим да го направеа видео игра ке направеше повеке пари, одколку овој блокбастер што подфрли.
Филмот тие како видео игра идеш цело време некст левел, знаеш она кралици кога поминуваш левел по левел се потешки и потешки кралици ти идат, така и филмов, на крај да им влезеш и им еб.ш ма.ер и како секоја игра завршува со БООМ така и овој.
Не ни чудо што на тебе и Wot ви се допаѓа вие сте мовие гејмери![]()
Не вреди, до толку, потфрли David Cage со оваа.
Не вреди, до толку, потфрли David Cage со оваа. Не ми се допаѓа начинот на кој што се раскажува приказната, добар концептот е може, ама многу лошо остварен. Сценариото исто просечно, сите ликови освен главниот се лошо изградени, сосема неуверливи.
Добра атмосфера има, што е и очекувано после Fahrenheit и Heavy Rain.
Тоа од филмскиот аспект, другиот дел исто е исполнет со проблеми. Тука има повеќе за пишување, ама офтопик би бил овде.
Во секој случај, nothing to fret over, изгледај некој let's play на youtube, доволно е.

Јас па зажалив што не го гледав во кино, филмов ми беше супер. Тужен само што Рон Перлман немаше повеќе screen time.
R.I.P.D. - 3.5

Наместив све, завземав позиција се испружив и го пуштив.
И после 2 минути.. КАКО СЕА ДА СТАНАМ ДА ГО ГАСАМ, ДРУГО ДА ПУШТАМ?
Од мрза го гледав филмов еј.. саат ипол дека сместен убаво, ах.. 1.5 од 5 од мене.
Оценката ми е таква затоа што го гледав во новото 4DX кино во СофијаНаместив све, завземав позиција се испружив и го пуштив.
И после 2 минути.. КАКО СЕА ДА СТАНАМ ДА ГО ГАСАМ, ДРУГО ДА ПУШТАМ?
Од мрза го гледав филмов еј.. саат ипол дека сместен убаво, ах.. 1.5 од 5 од мене.

Споредбата со аватар се однесуваше повеќе на првите 20мин и тоа што се случуваше на Криптон. Филм со буџет од 250м долари и 0 креатвиност.bedna e mojava sporedba? a ti se citas li? superman ti bil kopija na avatar.![]()
![]()