Фан Клуб: Интер

Мн. ми е смешно што како *Трошаџии* се спомињаат само Реал, Челзи и Шити а никој не ги спомиња Барса со 60м + за НЕјмар, Баерн со 50м за Мартинез и уште х други играчи што се преплатени ....

Мн. ми е смешно што како *Трошаџии* се спомињаат само Реал, Челзи и Шити а никој не ги спомиња Барса со 60м + за НЕјмар, Баерн со 50м за Мартинез и уште х други играчи што се преплатени ....

И Интер со 15 милиони за Переира.

Никој и не треба да ги спомнува, никаде.

Се знае, Мусачо!

loophole, I missed you bro!
I'm here and forever vigilant. :нинџ:

Него, кога го проверив форумов пред некоја недела, забележав дека нивото на јадење бурек против управа е опаднато на многу опасно ниско ниво. Тоа е недозволиво и не личи на навивачи на Интер. You should know better gentlemen.

Па они се на се имаат еден 1-2 трансфери во годината а не 5 како Реал,Шити и Челзи кои трошат по 150-200 мил. Тимови со најголема заработувачка се, дупло повеќе од Челзи и Шити.
Имаат можности по 100 мил да фрлаат секој трансфер период и да не се во минус.
Продаваат скапи играчи и си враќаат дел од парите. Јаја Туре, Алкантара, Ибрахимович, Гомез, Луиз Густаво, Гомез не се продадени за 5 мил. :D
Ако така гледаме и Тотенхем две сезони се трошаџии.

А шо има везе колку платиле за Нејмар кога тој трансфер тотално им се исплати...

Барса, Баерн и Реал трошат пари што ги имаат, а Челзи, Шити, ПСЖ трошат пари што ги ‘немаат‘.

Море знаат многу добро колку се дужн :pos:

Сеа со Тихо на зима да ги собереме Наинголан и Лавеци и на коњ сме,а и Зоума добро би ни дошол

Нашиот президенте :D

b60bfe3b92cfe919956ad37acabf9e77.jpeg

А Арсенал не троши воопшто. :P

Затоа нашиот најскап трансфер го јаде вашиот најскап трансфер за 10 милиони евра. Али остај тоа, не дојдов тука за Интер вс Арсенал расправија.
Знае некој дали индонезиецов се разбира воопшто во фудбал? Знам дека е сопственик на DC United, им купува нов стадион и завршиле на последно место на табела.
И да не се разбира во фудбал, ќе ја продолжи традицијата на купување скапи аргентинци и продавање талентирани италијански таленти за ич пари.

Затоа нашиот најскап трансфер го јаде вашиот најскап трансфер за 10 милиони евра. Али остај тоа, не дојдов тука за Интер вс Арсенал расправија.
Знае некој дали индонезиецов се разбира воопшто во фудбал? Знам дека е сопственик на DC United, им купува нов стадион и завршиле на последно место на табела.
И да не се разбира во фудбал, ќе ја продолжи традицијата на купување скапи аргентинци и продавање талентирани италијански таленти за ич пари.
Ko da na primer ?

p.s. Takvata politika im donese trojna kruna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom