Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Да предложите некоја серија со добра драма, споричко дејство, убаво искарактеризирани ликови, ама серијата да не биде обична драма, туку да има и нешто додатно дејство во плотот, нешто друго што ќе го движи дејството напред. На пример да не биде некоја крими серија што само ќе има сцени од убиства, истрагата, туку да се задржува повеќе на ликовите и нивните меѓусебни односи.

Не цепидлачам многу... :свиркам:

Да предложите некоја серија со добра драма, споричко дејство, убаво искарактеризирани ликови, ама серијата да не биде обична драма, туку да има и нешто додатно дејство во плотот, нешто друго што ќе го движи дејството напред. На пример да не биде некоја крими серија што само ќе има сцени од убиства, истрагата, туку да се задржува повеќе на ликовите и нивните меѓусебни односи.

Не цепидлачам многу... :свиркам:
Homeland

Krk1
Breaking Bad i Six Feet Under

Breaking Bad ја гледам, Six Feet Under ја имам на екстерен диск и ја чувам кога ќе бидам помалку зафатен убаво да ја изгледам. Инаку, The killing ми се виде идеална за сега.

Кажете некоја добра, интересна и секојдневна драма. По можност да е завршена и со млади фаци. Две последно изгледани серии ми се ГГ и Беверли, па наведете нешто слично на нив ако има ..

Препорачајте некоја кул серија. Eве што гледам и имам изгледано.
82LV9er.jpg

Доста ми ја препорачуваат Arrow, ама не ми фати некако око.

Препорачајте некоја кул серија. Eве што гледам и имам изгледано.
82LV9er.jpg

Доста ми ја препорачуваат Arrow, ама не ми фати некако око.

Гледај ја Ironside само 2 епизоди имаат излезено до сега, али одлични се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom