L
Luki Junior
Гостин
Јас сам циција. Чорбаџија не се станува со трошејне. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сам циција. Чорбаџија не се станува со трошејне.![]()
У кој град беше жити се?![]()
Мераци, ќе создадеш империја...и таму во некое 2-3 поколение ќе имаш внук пијаница, наркоман, коцкар, женкар...ќе ти ги прок*рца сите пари за брзо време. Уште ако си жив...уф уф![]()
Прадедо ми чорбаџија, ни коцкар ни пијаница.
Дедо ми чорбаџија, ни коцкар ни пијаница.
Татко ми чорбаџија, ни коцкар ни пијаница.
Целото тава низ војни, затвори, експропријации, комунизам, кратејне нули, заробувајне девизи, и слични други глупости.
Јас не сам оште чорбаџија, ама не сам ни коцкар ни пијаница.
![]()
Е чекај де, мало е богатството...ќе се појави некој таков, секогаш е така![]()
Да пресметам во твое име, Лидл (јадење и пиење пред искачање) + едно гиро на ден+ лежалка+едно пиво на ден = без шетање низ остров и рентање возило, без влезница за дискотеки, без кафе. Вкупно 150 евра бравоzakyntos грција..... јадев се и сешто у нормала шо е,без морски плодови и шотизнам какви рецепти.
Да пресметам во твое име, Лидл (јадење и пиење пред искачање) + едно гиро на ден+ лежалка+едно пиво на ден = без шетање низ остров и рентање возило, без влезница за дискотеки, без кафе. Вкупно 150 евра браво
Лаганас ли беше сместен?
Дали е мало или не, е доста релативна работа.
А да се појаве некаков таков од моја крв, нема шанси.![]()
Браво, ептен шпараџија тилаганас,рентање немав потреба секаде бев освен во аквапаркот шо и немав некоја желба.
кај нас луѓето имат навика неделно по 1500 да трошат на кафиња,шо според мене е нај банална работа,кога може да се сведат на 500 максимум![]()
Браво, ептен шпараџија ти
Не си бил секаде, али ете си бил со ниет за Лаганас и си испланирал до цент. Туку јас до мене блиски луѓе немам шпараџии, па ти се восхитувам од ова што го напиша, секоја чест.
А немам оти неможам да поднесам некој на маса во кафана да ми нарача само пиво. Со изговор јаден сум и тоа се повторува на секое седнување. Или на плажа не сум жеден (6 саати на сонце, 10 дена на одмор). Така морници ме лазат веднаш низ телово од такви ситуации. Јас знам едно само кога имаш седни, кога немаш ич не седнувај на маса или не оди никаде.
Стани си. Најозбилно. Тоа ти е класичен пример за појео ме туџи срам. Додека јас да се срамам пред келнерот, вака ќе си заминам и мирна глава.Јас знам и такви шо имаат, седнуваат, ама не нарачуваат![]()