Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Вредноста на стим е таа 75 евра, иди ти купи ги слободно за 50 денари.

Колку ги купи ти бе друже што ги даваш толку ефтино? Ако се вкупно 75 евра, како тоа ти ги даваш за 15? Чак и за 10, за да ти се ослободат?
Значи тука ние не пијаме нафта, баш напротив, многу е глупаво што не читате 2-3 страни наназад а тука продавате муда за бубрези.
Пола форум и више го има тоа бундле што си го купил ти и што мислиш дека си единствен.
Мислам глупаво е. И да, не се 50 ден. 45 е доларот амерички мислам. :facepalm:

Колку ги купи ти бе друже што ги даваш толку ефтино? Ако се вкупно 75 евра, како тоа ти ги даваш за 15? Чак и за 10, за да ти се ослободат?
Значи тука ние не пијаме нафта, баш напротив, многу е глупаво што не читате 2-3 страни наназад а тука продавате муда за бубрези.
Пола форум и више го има тоа бундле што си го купил ти и што мислиш дека си единствен.
Мислам глупаво е. И да, не се 50 ден. 45 е доларот амерички мислам. :facepalm:

Во кој бундле биле овие три игри бе? За секоја игра имам различен клуч. Во бундле даваат еден клуч најчесто за 5 игри. На стим се 4600 денари, они нафта пијат? Мојата цена е 900 денари. Конкретно за овие игри немам ниту денар дадено туку ми се подарок. Ако има некој заинтересиран нека ме контактира по ПП. Сите останати нека си ги купат за 50 денари и нека не ме цитираат више.
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 22:22 ---
И компјутерот од кој сега ме читате се прави за 50 евра па ви го продаваат за 500 евра па никому ништо. Што не идете на интел да му кажете дека пие нафта?
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 22:25 ---
Еве Medal of honor http://store.steampowered.com/app/47790/?snr=1_7_15__13 е 30 евра иди кажи им на стим дека пијат нафта и нека ти ја продадат за 15 денари, може така?

пХАХАХАХАХА
Уште енглез се прави :D

Може јас истите клучеви да ти ги продадам за 500ден? а ти после комотно дај ги за 900, чак и више ако сакаш.
За сите од тие игри добиваш посебен клуч, ок?

Хахах, тии што караница произлегло под мојот пост.. :icon_lol:
Јас само онака пишав, заради Хамбл Бандл-от, дека сите тие игри беа еден долар..
Во никој случај не го осудував тоа што ти ги продаваш за 15 долари... :icon_lol:

Имам неискористени клучеви за Medal of honor, Crysis 2 Maximum edition и Dead Space. Вкупната вредност на стим им е 4600 денари. Сака некој да ги купи за 900 денари?

Ок нова цена 1800 денари.

Ок нова цена 1800 денари.
Брат ти дупиш или дупиш? Скапо е ова.
Клучви од игриве има со лопата да ги ринеш, реалната цена им е 10 пати помала од таа изложената по продавници ко Стим.

Треба да си ептен фраер за да продадеш нешто со 800% маржа.

Брат ти дупиш или дупиш? Скапо е ова.
Клучви од игриве има со лопата да ги ринеш, реалната цена им е 10 пати помала од таа изложената по продавници ко Стим.

Треба да си ептен фраер за да продадеш нешто со 800% маржа.

Ај ај.. ако покажувате уште малку ќе ви рече иста цена како и на стим.. ќе ви ги шитне за 75 евра.
Затоа не се мислете и зимајте дур не накачил повторно :pos:

Абе тој нека си ги продава и по 5 илјадарки ако сака, ја само спомнав дека беа 50 денари онака.. :P
А тоа дека можат да си ги најдат за трејд/поефтино - можат,
ама ако сакаат нека си ги купат од LetMeSea, си понуди тој цена фино лепо... :icon_lol:

Tomb Raider
Bioshock Infinite
Ms Splosion Man
Toki Tori 2
Don't Starve
Monaco: What's Yours Is Mine
Far Cry 3: Blood Dragon
Metro: Last Light
Dust: An Elysian Tail
Remember Me
Deadpool
10 игри за 1990 денари, контакт по ПП, може и секоја игра посебно само така поскапо ќе ве фати.

zasto na profil koga kreiram ja nema Makedonija? site gi ima balkanski zemji samo nasava ja nema?

Што е ова Стеам? гледам сите игри ги има и пиратски да ги играш, нели вие ПЦ гејмерите сте пиратери нели не фрлате пари за игри, пошто гледам во Гејминг војна како на конзолите игрите се скапи а овде да не се ефтини ?

Што е ова Стеам? гледам сите игри ги има и пиратски да ги играш, нели вие ПЦ гејмерите сте пиратери нели не фрлате пари за игри, пошто гледам во Гејминг војна како на конзолите игрите се скапи а овде да не се ефтини ?
Пиратеријата е нели кражба, не е законска, па ниту морална.
Од друга страна, чекорме кон ЕУ, стануваме „земја од прв ред“, ни се крева... стандардот кога ќе платиме за игра.
И сега, од сите платформи, игрите за ПЦ се најефтини. Па ај ако веќе плаќаме за срања кои ни го губат времето, ќе плаќаме за најефтините.

И тоа е бизнисот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom