Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Да, адирај го тој и тој, ќе правите муабет за ајтеми, па го пишуваш пасот како на стим кога пробуваш да го адираш. Само незнам како е можно да влезат и во e-mail адресата, бидејќи две различни лозинки имав ...

То е памет за другпат, не ми е толку битен ајтемите шо ми го зедоа (иако вреди 35евра на стим маркет), туку за игрите шо ги имав и левелот на Дота 2, сега ќе требит да играм со некој од прв левел ако не успеам да го вратам акаунтот. :(

На стим на никој не верувам кој и да ме адне да ми бара итеми така да не се лажите има секакви апаши :D

Ти ебам глупите од стим, овај шо ми го хакна онлајн си е, си трејда ајтеми, сака да ги измами пријателите, а од стим, кој знае шо прават. Барем можат да го затворат профилот, никој да не влегува или пак најмалце што можат да вратат на пораката за брзо, ама ево ништо од нив.

Нешто шо можам друго да направам за да си го вратам профилот има или само да ги чекам ретардиве од стим да вратат на тикетот шо му пуштив ?

Ти ебам глупите од стим, овај шо ми го хакна онлајн си е, си трејда ајтеми, сака да ги измами пријателите, а од стим, кој знае шо прават. Барем можат да го затворат профилот, никој да не влегува или пак најмалце што можат да вратат на пораката за брзо, ама ево ништо од нив.

Нешто шо можам друго да направам за да си го вратам профилот има или само да ги чекам ретардиве од стим да вратат на тикетот шо му пуштив ?

Да не вратиле порака на стим профилот што ти е хакнат, па тој да им пишал дека се е во ред? :)

Да не вратиле порака на стим профилот што ти е хакнат, па тој да им пишал дека се е во ред? :)

Ево каква автоматска порака ми пишаа кога го направив тикетот:

Hello,

Thank you for adding a message to your question. We will respond to your message by email.

Anytime you wish you can view your question online:

И долу после последната реченица е тикетот каде шо му пишав. На овај e-mail уште немаат ништо напишано (ниту пак ни тоа шо е online ticket, шо го викаат), така да не верувам дали уште го имаат видено прашањето мое...

Ево каква автоматска порака ми пишаа кога го направив тикетот:

И долу после последната реченица е тикетот каде шо му пишав. На овај e-mail уште немаат ништо напишано (ниту пак ни тоа шо е online ticket, шо го викаат), така да не верувам дали уште го имаат видено прашањето мое...

Мене ми имаат повеќе пати вратено после 2-3 дена.

Мислам дека го враќаат акаунтот со се сите игри шо ги имаш купено. Не сум сигурна баш.

ајтемите слабо а?

Само ова* ми го зедоа и плус еден chest key шо имав, друго ништо не зеде.

*За тоа скоро сите ајтеми ги дадов, ама нема врска. Барем нема да играм одново со ботови од 1 level на дота. :)

*За тоа скоро сите ајтеми ги дадов, ама нема врска. Барем нема да играм одново со ботови од 1 level на дота. :)

јбг... ум за друг пат. пази се

Е арно ти зеле, еден итем кај бил, кај не бил :D :D

Имам неискористени клучеви за Medal of honor, Crysis 2 Maximum edition и Dead Space. Вкупната вредност на стим им е 4600 денари. Сака некој да ги купи за 900 денари?

Имам неискористени клучеви за Medal of honor, Crysis 2 Maximum edition и Dead Space. Вкупната вредност на стим им е 4600 денари. Сака некој да ги купи за 900 денари?

Ако ги даваш за 600 ќе ти ги купам.

Имам неискористени клучеви за Medal of honor, Crysis 2 Maximum edition и Dead Space. Вкупната вредност на стим им е 4600 денари.
ццц, вкупната вредност им е 50 денари. :свиркам: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom