- Член од
- 8 јуни 2013
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 14
Meanwhile in Shtip

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meanwhile in Shtip![]()
Стави торент и ќе се симнува со 1.7MB/сек. Тоа ти е најрелевантен тест на брзината. Еве кај мене моментално на спеедтест покажува 3мбпс а торентите си одат со цела брзина 15мбпс
Бре мајката, торент а... а што правиме ние што користиме интернет за други потреби освен симнување 18+ видеа и друго од торенти? Не можам едно видео на јутјуб да изгледам , за стрим нејке ни да чуе... и не само навечер еве го 2-3 дена по цел ден е така, барем тука во Струмица...
720p полни без проблем кај мене во Струмица, цел ден сум на јутуб, торент стандард 1.7 а нема проблем ни за страни како форумов или фејсбук.
Стрим не сум пробал.
Плус, го делам интернетот.
E торент да ама страници на интернет катастрофа споро...-.- на јутјуб видео едвај гледам ако е повеќе од 360 пикселиСтави торент и ќе се симнува со 1.7MB/сек. Тоа ти е најрелевантен тест на брзината. Еве кај мене моментално на спеедтест покажува 3мбпс а торентите си одат со цела брзина 15мбпс
E торент да ама страници на интернет катастрофа споро...-.- на јутјуб видео едвај гледам ако е повеќе од 360 пиксели
Звони пријави проблем.Брзината сеуште не им е стабилна и има фрагментација на торенти влече ама на веб е многу послабо
Што ќе звони, телефон џабе да троши човекот. Чим по форуми пишува веројатно пробал да звони како и сите нас што имаме стални проблеми. Тие проблеми си беа уште од 15-ти минатиот месец, кога си правеа тест фази со брзината.
Интернетот си е исто срање, без разлика дали они смениле бројки и име на пакетот и без разлика дали си ресетирал модем или не.
А веќе чим се нафатиле да менуваат бројки и имиња што не значат ништо за квалитет, само лажат нови корисници, подобро и името да си го сменат, со реклама на пример како онаа горе: За комуникација со светот потребен ви е еден Shiteратор, или како на радио: Shitкабел, заеби се и ти.