Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и кај мене, навечер константно интернетот е за никаде. Вчера не можев да гледам фудбал дури ни на 250 кб/с стрим од thefirstrow.

Isto e i kaj mene, duri i konekcija se gubi na sekoi 10 minuti posle 10 navecer. Pokazuva deka ima konekcija ama na ping - request time out celo vreme. Temperaturi?

Добро, 100 пати ли да ви се каже?

ЗАЕДНИЧКО ЗА СИТЕ КАБЕЛСКИ ИНТЕРНЕТИ Е ШТО ИМААТ ПРОБЛЕМ ПРИ ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО ПОРАДИ ТЕМПЕРАТУРНИТЕ РАЗЛИКИ КАЈ КАБЛИТЕ, ПОЈАЧУВАЧИТЕ И НОДОВИТЕ

ДОДЕКА ДА СЕ НАШТЕЛУВААТ СИТЕ ЗА ЗИМСКО ВРЕМЕ ТРЕБА БАРЕМ ЕДНА НЕДЕЛА, ПА И ПОВЕЌЕ

Нека трепка

ЗАЕДНИЧКО ЗА СИТЕ КАБЕЛСКИ ИНТЕРНЕТИ Е ШТО ИМААТ ПРОБЛЕМ ПРИ ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО ПОРАДИ ТЕМПЕРАТУРНИТЕ РАЗЛИКИ КАЈ КАБЛИТЕ, ПОЈАЧУВАЧИТЕ И НОДОВИТЕ

ДОДЕКА ДА СЕ НАШТЕЛУВААТ СИТЕ ЗА ЗИМСКО ВРЕМЕ ТРЕБА БАРЕМ ЕДНА НЕДЕЛА, ПА И ПОВЕЌЕ

Нека трепка

Другар за една недела куќа се прави

Епа овоа е покомплицирано од куќа пошто се местат ЗА ЦЕЛ ГРАД т.е маало по маало

Да знам колку е комплицирано не ми кажувај ако работат со курот во рака тогаш да по комплицирано е

Да знам колку е комплицирано не ми кажувај ако работат со курот во рака тогаш да по комплицирано е

Немам намера да се објаснувам со тебе, очигледно ништо не знаеш, само шириш дезинформации. Појма немаш како е на терен

Продолжи

Немам намера да се објаснувам со тебе, очигледно ништо не знаеш, само шириш дезинформации. Појма немаш како е на терен

Продолжи

Да да до пред некоја година ја им ја средував цела опрема на каблетел кога беа затоа знам убаво како е

Како што знам отприлика се 20 екипи и може да се среди за 2-3 дена. ;)

Да да до пред некоја година ја им ја средував цела опрема на каблетел кога беа затоа знам убаво како е

Каблетел НЕМААТ иста инфраструктура со Телекабел. Ете гледаш дека не знаеш
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 19:20 ---
Како што знам отприлика се 20 екипи и може да се среди за 2-3 дена. ;)

Во кој град имаат 20 екипи?

Хахахах...

Имаат 4 (ЧЕТИРИ) екипи, некогаш и до 5 по потреба

Нека трепка

Наместо да кажуваш 100 пати, пошо мислиш изгледа дека ние спиеме по форумов па све знаеме за вас, пробај само 1 (еднаш) да пишеш соопштение кај што треба, на пример, вашиот сајт или инфо каналот.
Јас на двете места прочитав само дека ви требаат луѓе за да ги бесите по бандери, друго информативно не пишува, како на пример дека ви требале недели да вртите штрафови со 2 и пол екипи.
Да си го пишел таму ова со малце поголеми букви од овие, можеби народ нема да прашува по форуми и да ви врти по телефони џабе (башка ќе заштедиш тонер да не куцаш по 100 пати).

Нека трепка

kako da ne aj ne gi brani amateri se! Ako nekoj od vas zima plata od kablovski operator ne ne pravete budali nas, ne pieme nafta. Koj e toj muabet od vremeto bilo da ne e slucajno nekoj virus ili pc-to da ne mi e slab a ???? KaJ MENE MOMENTALNO BRZINATA E 2 MBPS isto bese i lani i toa trase do nova godina posle imase jaki ponudi od drugite operatori i po januar se prebacija od telekabel na 3max se oslobodi mrezata i dobro bese. Sega pak isto AMATERI nudat 15 a ide so 2 koja anti reklama,,, nemam zborovi

Јас сум невработен

И што по ѓаволите ти значи ова

KaJ MENE MOMENTALNO BRZINATA E 2 MBPS isto bese i lani i toa trase do nova godina posle imase jaki ponudi od drugite operatori i po januar se prebacija od telekabel na 3max se oslobodi mrezata i dobro bese

Дефинитивно не знаеш како функционира интернетот во Македонија.
Префрли се на друг оператор, ај жити се

Јас сум невработен

И што по ѓаволите ти значи ова

Дефинитивно не знаеш како функционира интернетот во Македонија.
Префрли се на друг оператор, ај жити се

Онтопик
таман е сега интернетов стабилен коска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom