Фан клуб - РК Вардар

Kolku plakjaat Komiti za karta ?

100 денари беше со Барселона, би требало 100 да биде и сега со ПСЖ, ако не можеш да се снајдеш, ако немаш контакт со некој од Скопје, ќе се договориме јас ќе ти земам.

100 денари беше со Барселона, би требало 100 да биде и сега со ПСЖ, ако не можеш да се снајдеш, ако немаш контакт со некој од Скопје, ќе се договориме јас ќе ти земам.
Fala ti mnogu druze..ke te izvestam :)

Карти има ли уште во продажба или сите се распродадоа ?

за наредна утакмица тренер на РК ВАРДАР самиот газда (русинот) ;)

Ја викам на гол да го ставиме, сигурно подобро ќе брани од голмаништава наши....

Ја викам на гол да го ставиме, сигурно подобро ќе брани од голмаништава наши....

ова сериозно денес имале состанок играчите со него и спремал тактика, утакмицата ке ја водел преку телефон немал да седи на клупа незгодно му било, присуство најавил и Вујо на трибините

Вујо асистент да не му биде :pos:

Сериозно може Вујо да биде нешто како менаџер или спортски директор.Ако може нека го регистрираат и како играч и нека го води тимот.

Импровизација е мајката на опстанокот.

Кога Кастратовиќ беше промовиран за тренер.. се сеќавам дека Самсоненко на новинарско прашање во врска со Обрван изјави дека добил информација дека Обрван има потпишан договор со Металург и затоа воопшто не почнал преговори со него.

Што мислите, доколку дефинитивно отпадне можноста Талант да биде наш нов тренер, дали Обрван е неговата алтернатива?

Кога Кастратовиќ беше промовиран за тренер.. се сеќавам дека Самсоненко на новинарско прашање во врска со Обрван изјави дека добил информација дека Обрван има потпишан договор со Металург и затоа воопшто не почнал преговори со него.

Што мислите, доколку дефинитивно отпадне можноста Талант да биде наш нов тренер, дали Обрван е неговата алтернатива?

И јас размислував за истото.. Мукаетов кога договараше услови со Обрван, му ја дозволи можноста да работи и во клуб, под услов тој да биде домашен. Мене оваа алтернатива ми е ОК ако Талант не извиси.. Иако јас уште се надевам на Талант :)

Ma obrvan bi bil premija. mislam deka nema da bide neshto posebno noviot trener... seriozen top trener ne se nafakja da vodi tim posle pochnata sezona tuku fakja da raboti od predsezona za da znae shto da ochekuva prvo na fizichki plan pa spored toa da pravi i takatika. Koj i da dojde se somenvam deka nekoja zamisla kje realizira slednive dva meseci. Najdobro e , ako e nevozmozhno Tanant da se nagovori da si ostaneme so Done. U prolaz ponatamu vo 1/8 finale ne se somenvam i mislam deka done super kje si ja zavrshi rabotata. Ponatmau shto i da se desi nema da bide katastrofa ili shto ja znam. Bahska done e done. eden od nas. nema tuka zabelshki, kako rekovte prethodno " edinstvenata konstanta vo univerzumot" : )

Mene Done mi e eden od omilenite likovi vo nasiot tim, ama se plasam deka ako Done ostane kako glaven trener, toj nema da go vodi timot, tuku Sams.. Za Sams cela pocit na svetot i epten fala za se sto pravi za klubot, ama ne e trener. Ajde kje vidime, se nadevam deka vpecatokot mi e pogresen..

Обрван е искрено доста реално + он не е највисока класа на тренер па пари да не му се важни,а Самсоненко не плаќа во кирики.А и најдобро е што он со Червар мислам дека после Вујович има најдобри резултати против Червар,пред две сезони го порази при секое сретнување.Тоа што Загреб го избркаа заради поразот во СЕХА против Вардар мислам дека им беше голема грешка.

Мислам дека целата збрка со бркањето на тренерот е затоа што играчи се купуваат на зима, барем оние од висока класа. За да можат да се убедат јаки играчи да дојдат од идната сезона сакаат да им е јасно со кој ќе си имаат работа. Кастратовиќ реално не беше баш интересен од тој поглед.

Јас не мислам дека приказната со Душебаев е завршена. Напротив, нема да ме чуди доколку се направи договор со Душебаев да го преземе тимот од идната сезона и да му се дадат одврзани раце околу градењето на тимот. А во меѓувреме како преодно решение до крајот на сезоната може да биде и Доне, со помош на Самсоненко од трибини и Душебаев на Skype :)

Вујо како физиотерапевт нека го вработат и нека ја води екипата од клупата :icon_mrgr:
Доне главен тренер до крај на сезоната :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom