Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Види ти ова, изиграв дупла шанса на домаќините, пошто на секој натпревар дома даваат по 2 или 3 гола...
Од друга страна, гостиве примаат по 2 или 3 гола...

и заврши утакмицата 0-1...

Јебеш и здрав разум, и логика, и коцкарска среќа...:pos:

Т1 2+ ја имав таа, гг вокинг на друго и т12+ морекамп на трето. Ги фатив све стуб утакмици :D

Denes madjarive ima mame da rasplacat so nekoj premin ama koja od niv :)
Dunajvaros-Paks 1 vo 2 ke probam

Inace za denes site brazilci od prva liga 1+ prvo poluvreme

ЦСКА - Трактор Х2
Многу повреди имаат ЦСКА ке им фалат 6 играчи би требало да е тесна утакмица иако овие Трактор годинава слабо играат треба да ја искористат оваа ситуација

Киел го имам на хендикеп а тој губи ко грчка:tapp:

Киел го имам на хендикеп а тој губи ко грчка:tapp:

Да им ебам мртвите, прочитав на една страна дека Магдебург без 7 стандардни играчи се, викам ќе изгазат Кил. Па уште и на полувреме ги спукав над 1.5, викам ај за посигурно, да не чекам цел меч.

Да им ебам мртвите, прочитав на една страна дека Магдебург без 7 стандардни играчи се, викам ќе изгазат Кил. Па уште и на полувреме ги спукав над 1.5, викам ај за посигурно, да не чекам цел меч.

За греота се, јас па над 4.5 ги уплатив:drk:

Ај и јас да ви се пофалам дека ја чекам Кил чисто да тепа, ама ги имам и ПСЖ да не победат со поќе од 4.

Не знам како ќе тепаат , овај голманов од магдебург се тури од бранење , овие килавиве од кил не можат пенал да дадат .

За греота се, јас па над 4.5 ги уплатив:drk:

А баш сеа глеам, ама сме смотани, Хамбург поклониште беше над 3.5 на полувреме, со тие претпоследните утепаните игра. Магдебург е солидна екипа, само јас се попалив што имале многу повредени играчи.

Мизерии ... тамам ќе дојдат на 1 разлика и напад за нерешено тие губат топка . Уште таа и Звезда ги имам и ќе ме заебат , а Звезда си гази .
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:31 ---
Не знам што да кажам друго освен дека се најголеми кретени стигнуваат до израмнување примаат гол со играч повеќе и Вуин добива 2 минути за глупости што ги коштаа повторно 3 разлика ви ебам кретените !

За утре Магнитогорск над 2,5 гола 1,70 би требало да даде на овие Слован кој се доста ослабени оваа сезона и тешко да изборат плејоф башка Магинтогорск ги има 3 од 4 најдобри поентери во КХЛ Мозјакин,Ковар и Зарипов се од нив зависит
ЦСКА - Трактор Х2
Многу повреди имаат ЦСКА ке им фалат 6 играчи би требало да е тесна утакмица иако овие Трактор годинава слабо играат треба да ја искористат оваа ситуација

:love:

Ебати кил ми го заеба роденденов ... тамам реков ќе фатам за роденденов ама овие ми го сјебаја.

Ебати кил ми го заеба роденденов ... тамам реков ќе фатам за роденденов ама овие ми го сјебаја.

Офтопик: Среќен роденден, се најубо и да си дајш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom