Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Која ти е посигурна?
Од кај ти се коефициентите?

Да ти кажам право и јас се двоумам која да ја пукнам сингл а најверојатно ке одам да ги играм во живо коеф се од Бетсити а гледам има и измени кај Динамо 1,75 сабајлево мегутоа ваму важат и продолжетоци(без пенали) е сега глеам и еден исто добар коеф кај Динамо да даде над 2,5 гола има 1,73 шо може и така да ја играм овие ОМСК имаат очајни голамани овој првиот 85% одбранети удари мислам и овие другите се млади голмани исто имаат слаба статистика е сега Динамо како шо кажав се дефанзивни ама и едни од најдобрите три тима според мене во КХЛ и актуеклни шампиони овие ОМСК од доста скапани тимој примаа над 2,5 гола .
Кај овие Астана сви у напад е работата таму шо досега им се испалка они можам да речам се изненадување годинава мада тука битно е колку гола ке дадат Витјаз ако они репнат 2 гола минимум мислам дека Астана над 3 ке ги даде секако

Да ти кажам право и јас се двоумам која да ја пукнам сингл а најверојатно ке одам да ги играм во живо коеф се од Бетсити а гледам има и измени кај Динамо 1,75 сабајлево мегутоа ваму важат и продолжетоци(без пенали) е сега глеам и еден исто добар коеф кај Динамо да даде над 2,5 гола има 1,73 шо може и така да ја играм овие ОМСК имаат очајни голамани овој првиот 85% одбранети удари мислам и овие другите се млади голмани исто имаат слаба статистика е сега Динамо како шо кажав се дефанзивни ама и едни од најдобрите три тима според мене во КХЛ и актуеклни шампиони овие ОМСК од доста скапани тимој примаа над 2,5 гола .
Кај овие Астана сви у напад е работата таму шо досега им се испалка они можам да речам се изненадување годинава мада тука битно е колку гола ке дадат Витјаз ако они репнат 2 гола минимум мислам дека Астана над 3 ке ги даде секако

Глеам повеќе следиш хокејов. Прогноза за останативе утакмици КХЛ ?

Глеам повеќе следиш хокејов. Прогноза за останативе утакмици КХЛ ?

Малце се грди другиве за тип али еве шо мислам
Спартак М - Донбас под 5,5 двата тима се поке на дефанзива ориентирани особено Спартак кои имаат одличен голман Гласс не би требало да има многу голови овде
Јекатеринбург - Новгород шо знам овде Јекатеринбург се еден од послабите тимови таму и неверувам да изборат плејоф овие Новогород се малце нестабилни и подобро играат дома од нагости 2 или под 5,5 би биле добри опции особено на голој пошо не верувам да домакиниве дадат над2-3 гола
Оваа Југра - Казан се може да биде таму NO BET дефинитивно иако КАзан е фаворит и можеби најдобар во таа дивизија која според мене е многу послаба од западнава

Динамо 0-2 после 10минути ја изиграв овер 2,5 гола на ДИнамо 1,73 ми се гледаше поклон :icon_mrgr: Ајде редите уш еден гол да подигнам парите и да ја згнетам Астана плуска

Edit: 0-3 :icon_mrgr: лаганица

Динамо 0-2 после 10минути ја изиграв овер 2,5 гола на ДИнамо 1,73 ми се гледаше поклон :icon_mrgr: Ајде редите уш еден гол да подигнам парите и да ја згнетам Астана плуска

Edit: 0-3 :icon_mrgr: лаганица

Каде играш голови на екипа пошо у Спортлајф има само вкупно голови ?

Овие Астана ги пишав 5,5 + абер немаат ѕа гол, Екатинбург 5,5 - 4 гола до сеа.

Незнам дали да ја пукам МЗТ сингл 2.10квота? Овие унгарциве тиња беа минатата година незнам сега како стојат....хмм

Дабл на Стивенс и Кирстеа ?

Или Романкава беше повредена нешо ?

Иначе ја мислам Вардар над 29,5 гола , Задар +10,5 , Нанси 1 и Вулверхамптон Т1 2+

Астана педери скапани па и овој голманот од Витјаз се разбрана крв му ебам 3 пат кај ги пишам и двапати ги факам ко ке изиграат под 5,5

За утре Магнитогорск над 2,5 гола 1,70 би требало да даде на овие Слован кој се доста ослабени оваа сезона и тешко да изборат плејоф башка Магинтогорск ги има 3 од 4 најдобри поентери во КХЛ Мозјакин,Ковар и Зарипов се од нив зависит

Atletico GO - ASA (Бразил 2ра)

X-1 4.25 koef.

Имате време кладилниците до 10 работат ^^

Види ти ова, изиграв дупла шанса на домаќините, пошто на секој натпревар дома даваат по 2 или 3 гола...
Од друга страна, гостиве примаат по 2 или 3 гола...

и заврши утакмицата 0-1...

Јебеш и здрав разум, и логика, и коцкарска среќа...:pos:

yjyy.jpg

lpdx.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom