Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со некои се знаам, со други се (Пре)познавам, а има многу други што не ги познавам! Офкорс сакам да ги запознаам.

Те конечно да иам и јас шо да напишам у оваа тема
Сакам да ги запознаам
wot,Iosonointerista-да споделеме некое мислење за филмче некој башка ми изглеат ко најс гајс

Mac))-За да извеземе еден маабет за Хаус и да ми вика не е така овака е(него знам човечето ама по постовите иам чувство дека е у се е различен од другите ако некој каже црно е он ке каже ам иди лечи се бело е шо е доста интересна особина)
:baeh::baeh::baeh::baeh:

ХАНЗО
МАГДЕ
БАУНТИ ХУНТАР
ПСАЈФИСФАКШН
а кој сака со мене нека писе порака ќе искоциме :salut::costumed3:costumed3:costumed2

А кој сака да се запознај со мене? : ) ..мене Мac)) ми е симпатичен :$

Со ’Ангелче’ сакам да се запознаам, така интересно делува

ц ц ц на крај памет немаше да ми текне дека и тука ке ја видам после долго време :))

Сексилишс007 на листата :toe:

Плус :

caci_cris7
Стрит денс
navivacka

Со Dark-Walker дефинитивно.Долго време сме на мсн, иако до сега немало прилика лично да се упознаеме... И да не очекував исто дека и тебе ќе те најдам тука, сепак пријатно изненадување :smir:

Новинарка, Марсовка, Леандра, Дивајн, Лурц, Кадаиф, Братот, Џони, Конкретен, Гарфилд, АБЦ, Wot (е само ти не ми фаќаш на ќирилица)...

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Би сакал да се запознаам со сите кој не слушат турбофолк а го почитуваат мојот аватар:vozbud:

Новинарка, Марсовка, Леандра, Дивајн, Лурц, Кадаиф, Братот, Џони, Конкретен, Гарфилд, АБЦ, Wot (е само ти не ми фаќаш на ќирилица)...
А нејќеш со мене?:nesum:

Фино, пошо и ја нејќам со тебе да се упознаам.
А, и со Lurtz нејќам.

он:
Киксино
Dark King
Mary Jane
Bounty Hunter
Болиглава
Џимеј

и оние кои веќе ги имам набројано, т.е Никола, wot, Let 3 и noodle (од кои 3-ца све мислам дека као неам шанси да ги упознаам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom