Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Alcatel one touch Idol,LG OPTIMUS L5 II,GALAXY FAME 6810,ILI S3 MINI или htc desire x? До сега користев i-phone задоволен бев од него,ама отиде во була.Ме интересира да ми предложите нешто од овие горе.Значи да не биде многу комплициран,и да не биде многу спор.Дајте ми совет што да земам.

s3 mini.

LG Optimus L5 II, LG Optimus L7 или Sony Xperia J? Кој од овие телефони е најдобар избор? Фала

LG Optimus L5 II, LG Optimus L7 или Sony Xperia J? Кој од овие телефони е најдобар избор? Фала

Најнов од овие 3 ти е L5.
Но сепак,тоа не мора да значи нешто,исти перформанси имаат.
Според мене Xperia J ти е најдобар избор.

Lugje pomagajte ocaen sum nedela dena se maltretiram so telefonov. Imam alcatel 995, snimiv rom h1n1 , super se bese, snimiv ram maneger reboot stisnav i sega telefonov mi stoi na logoto alcatel i ne mrda, ne mozam ni vo recovery da odam. Izbrisav se od sd kartata i uste eden folder sto mi iskoci od drug drajv izgleda tuka zeznav nesto. Sega telefonov koga ne mi e so usb kabel povrzan e crn koga ke povrzam na kompjuter svetat sijalickite dole na menito i snezorot gore, ke se pojavi alcatel logoto nekoja minuta dve pa pak crn ekranot i toj proces non stop. Problemot plus e sto koga ek povrzam usb kabel na kompjuter mi vika usb device not recognized i fakticki nisto ne mozam da pravam so telefonov niti da odam vo recovery niti da snimam nekoj drug rom. Tret problem koga ke probam da upgrade napravam preku one touch upgrade programata mi vika demek kabelot ne mi e povrzan voopsto a povrzan e. Proba drugarov svojot alkatel 990 da go povrze na mojov kompjuter odma mu iskoci i sd kartata drajvot i mu go pozna kompjuterot i se kaj mene nisto.Ne znam sto da prvaam poveke:(

Дали некој знае нешто повеќе за телефонов дали вреди за парите
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3017&pid=35241

Додај уште 2000-3000 и земиси подобар.
Зошто да ризикуваш да земиш вакво недокажано срање.
Или можеш многу поубај телефони да најдеш и за поефтини пари...Desire C,Galaxy Ace 2 ,Alcatel M pop итн,итн...

Дали некој знае нешто повеќе за телефонов дали вреди за парите
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3017&pid=35241

Добри се телефоните, имав тестирано друг малку појак модел едно 10 дена па на крај го купив за мене. Го користив 2 месеца па го продадов пошто земав друг на претплата од т-мобиле.
Рецензијата може да ја прочиташ овдека.

Имам читано порано еден од моделите на HTC бил со фабричка грешка, само не знам за кој модел точно се работеше, никако да ми текне. Знае некој кој модел беше?

Успат да прашам, HTC Desire X, има некоја проблем со него, фабричка грешка и сл., мислења ваши за телефонот?

Имам читано порано еден од моделите на HTC бил со фабричка грешка, само не знам за кој модел точно се работеше, никако да ми текне. Знае некој кој модел беше?

Успат да прашам, HTC Desire X, има некоја проблем со него, фабричка грешка и сл., мислења ваши за телефонот?

За HTC Sensation да не се работи ? Desire X колку што знам солдино телефонче е.

Sony Xperia Miro - Ми нудат овакво телефонче за 5000, користен година дена веројатно, со уште толку време гаранција. Вреди ли за овие пари или ?

Sony Xperia Miro - Ми нудат овакво телефонче за 5000, користен година дена веројатно, со уште толку време гаранција. Вреди ли за овие пари или ?

Па вреди,зошто да не ? Само види да не е многу користен,или паднат па да ти кочи.

А, и не е лошо да додајш уште некој денар и да си земиш друг,понов и помалце користен.

Па вреди,зошто да не ? Само види да не е многу користен,или паднат па да ти кочи.

А, и не е лошо да додајш уште некој денар и да си земиш друг,понов и помалце користен.

Па незнам брат, затоа и прашувам. :D
Фала.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Добро телефонче е, земај го.

Не бев сигурна каде да прашам, па тука ми беше некако најлогично. Слушалките на HTC-то ми се распаднаа буквално, сакам да си земам нови, да не знаете отприлика колку чинат? Пробав на страната на T-Mobile, ама ништо не ми вадеше, не успеав да знаам.

Не бев сигурна каде да прашам, па тука ми беше некако најлогично. Слушалките на HTC-то ми се распаднаа буквално, сакам да си земам нови, да не знаете отприлика колку чинат? Пробав на страната на T-Mobile, ама ништо не ми вадеше, не успеав да знаам.
Сакаш баш оргинални хтц или копија ?
Пиши имам и од двете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom