Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, еве уште еден, уште еден, и овој. Мада не се баш слични...

Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.:)

Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.:)

Машинист, е страва филм, уствари сите од предлозите се добри, ех камо среќа јас да ги немав гледано :D

Нема проблем иначе..

Не бе, ги обожавам филмовите и сериите и од Европа. Баш ми се интересни и различни од американскиве, како за промена се одлични. Ќе го зирнам и Irreversible обвавезно. Само по ред, сега го симнувам Eyes Wide Shut HD верзија.:icon_lol:
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет :icon_lol:

Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет :icon_lol:

Го наеба сега, Pluh :D

Може да направите посебна тема, па да се соберете со другарчињата, па да наброите неколку вам омилени, а со тоа и совршени филмови, па ќе ви искоментирам нема проблем... Зошто да се забавуваш само ти? :)

Sto mislis za Fight Club?:X3:

What Донев said. Забевен филм што трае 2часа и 30 минути а поминува многу побрзо. Џони Деп како и секогаш смешен, ама има мал проблем што на моменти како да е сериозен филм со многу несериозни елементи. Значи филм на Дизни за ворзасни (???)
Од мене има бел бумбар бидејќи е дефинитивно забавен летен филм.
Што значи wot и Zedd, не не го гледајте срање ќе ви е . :icon_mrgr:

Pacific Rim 7/10 (#1 kako blockbuster godinava)
Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...

Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...

Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...

Го немам гледано уште Супермен де. Ми го надмина Into Darkness. World War Z не негледано ми го надмина, а ако почнам да зборам за Iron Man, Oblivion и остали недоносени филмови, крај ќе нема.. Elysium сигурно нема да е нешто боље, ниту Wolverine. Toa е тоа.

Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...

И за мојот вкус се дискутира? Навистина дечки?

Да прочитам некој да не ги може 2001 :vozbud: Strangelove, Clockwork, Shining, Full Metal Jacket..

Во искушение сум да ти ставам казнени поени.

A clockwork orange, не го можеш ? Мислам филмот е стварно добар и со добра порака во него.

Ама го напнавте Ло, малку е оф топик ама и за Мулхолад викаат бил јак филм ама не е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom