Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала многу, помаранџата ми е гледана многу одамна, не е лошо да го репризирам. А овај со Бејл го одоговлекувам долго време, не знам зошто, ќе го изгледам обавезно.![]()
Вакви филмови немам гледано многу затоа што допрва сега почнуваат да ме интересираат такви видови на филм, порано како помал сум гелдал хардкор акција, блокбастери и 10 thins I hate about you, смешно, ама вистинито. Сега се оправувам да бидам прав филмаџија, да гледам квалитет![]()
Може да направите посебна тема, па да се соберете со другарчињата, па да наброите неколку вам омилени, а со тоа и совршени филмови, па ќе ви искоментирам нема проблем... Зошто да се забавуваш само ти?![]()
10ти не ама подоцна сигурно да![]()
Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...Pacific Rim 7/10 (#1 kako blockbuster godinava)
Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...
Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...
Piss off.
Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...