Sto mislis za Fight Club?Може да направите посебна тема, па да се соберете со другарчињата, па да наброите неколку вам омилени, а со тоа и совршени филмови, па ќе ви искоментирам нема проблем... Зошто да се забавуваш само ти?
Заврши муабетот за мене, терај сега пишувај си за бебето на Кардашиан.Sto mislis za Fight Club?
imala bebe?Заврши муабетот за мене, терај сега пишувај си за бебето на Кардашиан.
Ако ја исхејта и вот, ондак Ио гарант ќе ја брани
Има надеж уште
10ти не ама подоцна сигурно даСакав да ве прашам вас "привилегираните" што сте од Скопје, ќе одите на 10ти на Призонерс, Гравити ?
Сакам ревју за Призонерс ама без спојлери, се надевам никој нема да ми го уништи најочекуваниот филм за оваа година.10ти не ама подоцна сигурно да
Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...Pacific Rim 7/10 (#1 kako blockbuster godinava)
Го немам гледано уште Супермен де. Ми го надмина Into Darkness. World War Z не негледано ми го надмина, а ако почнам да зборам за Iron Man, Oblivion и остали недоносени филмови, крај ќе нема.. Elysium сигурно нема да е нешто боље, ниту Wolverine. Toa е тоа.Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...
Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...