Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хоуп, што мислиш за Drag me to Hell? :p

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
чекајте прво нека го изглеа Фајкла, ако не и се свиѓа ќе ви се придружам у хејтањето :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Може да направите посебна тема, па да се соберете со другарчињата, па да наброите неколку вам омилени, а со тоа и совршени филмови, па ќе ви искоментирам нема проблем... Зошто да се забавуваш само ти? :)
Sto mislis za Fight Club?:X3:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Ako ve zahejtam samo site po red.. oprajte se ajde. :D

The Heat 3/10
Pacific Rim 7/10 (#1 kako blockbuster godinava)

i ocekuvam mislenje za lone ranger, nikoj li ne go glea..?
na mara mu se dopadnal, pa da vidime. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.662
The Lone Ranger како фан на Џони ми беше добар, интересен. Ништо посебно ама ептен брзо ми пројде во кино.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
What Донев said. Забевен филм што трае 2часа и 30 минути а поминува многу побрзо. Џони Деп како и секогаш смешен, ама има мал проблем што на моменти како да е сериозен филм со многу несериозни елементи. Значи филм на Дизни за ворзасни (???)
Од мене има бел бумбар бидејќи е дефинитивно забавен летен филм.
Што значи wot и Zedd, не не го гледајте срање ќе ви е . :icon_mrgr:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Сакав да ве прашам вас "привилегираните" што сте од Скопје, ќе одите на 10ти на Призонерс, Гравити ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Pacific Rim 7/10 (#1 kako blockbuster godinava)
Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...

Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Значи ако не платам некој да му влезе со безбол палка дома и да му го искрши тоа телевизорот, ја еве...
Го немам гледано уште Супермен де. Ми го надмина Into Darkness. World War Z не негледано ми го надмина, а ако почнам да зборам за Iron Man, Oblivion и остали недоносени филмови, крај ќе нема.. Elysium сигурно нема да е нешто боље, ниту Wolverine. Toa е тоа.

Eyes Wide Shot ми се допаѓа, веројатно единствен филм на Кјубрик што го можам...

И за мојот вкус се дискутира? Навистина дечки?

Да прочитам некој да не ги може 2001 :vozbud: Strangelove, Clockwork, Shining, Full Metal Jacket..

Во искушение сум да ти ставам казнени поени.

Kajgana Shop

На врв Bottom