Може, има уште едно место во бродот за филмски пропалици.
Мада, ептен ме потценивте, јас сум повеќе по документарците, еве на пример омилен ми е документарецот за Џастин Бибер.![]()
i mene isto! go obozavam<3

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може, има уште едно место во бродот за филмски пропалици.
Мада, ептен ме потценивте, јас сум повеќе по документарците, еве на пример омилен ми е документарецот за Џастин Бибер.![]()
Од друга страна, држат вода и замерките дека ако нема никој дома претпладне тогаш термо-акумулирањето губи смисла, пошто се врши греење кога нема потреба. Се зависи од личните потреби.
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 22:44 ---
Не може собата да е помала од 2х2 де, или проблемот е некоја комода за госпожата?![]()
Заврши муабетот за мене, терај сега пишувај си за бебето на Кардашиан.Sto mislis za Fight Club?![]()
Заврши муабетот за мене, терај сега пишувај си за бебето на Кардашиан.
Потполно се согласувам со тебе, потрошувачката на енергија можеби и е поголема за повторно да се загрее просторијата, отколку само да се оддржува температурата. Правев мерење во двете ситуации и тоа само кога навечер го гасев греењето, а наутро го пуштав и кога работеше цела ноќ, за степен-два намалено. Потрошувачката беше во најмала рака иста или поголема во првиот случај. Настрана комодитетот што кога грее цела ноќ, постојано е топло ако затреба да станеш во текот на ноќта и наутро е веќе топло, не треба да чекаш да се згрее. Може математиката е поинаква за големи куќи од неколку стотини квадрати, ама за просечна големина на станбен простор е таа.Ајде вака да ве прашам сите оние кои мислите дека со самото тоа што ке го исклучите греењето во текот на денот ке заштедите.
Правев мерење во двете ситуации и тоа само кога навечер го гасев греењето, а наутро го пуштав и кога работеше цела ноќ, за степен-два намалено. Потрошувачката беше во најмала рака иста или поголема во првиот случај.