Рок спектакл на Архангел во СЦ Борис Трајковски 20.12.2013

И шо ме нервира овој Малколм шо се испиша уше непочнати лабараториските вежби на кајгана, ама роглестиот на левото ми рамо сепак сака да го тагне у темава.

Malcolm van den Сабаховић тонч!

Баш сабајлево ја слушав „Заумна сила“ и обрнав троа повеќе внимание на интрото, што всушност е мелодијата од „Владимир“, отсвирена веројатно на некој сајзер. Баш си замислив како би звучело тоа со вистински брас оркестар, или барем некоја труба надоврз суров настап во живо од типот на икс ска бендови...
И сега гледам Архангел на концерт со Филхармониски Оркестар! :D

Иначе почекајте бе за карти, денес тек објавија... ќе објават сигурно во наредните недела - две.

И шо ме нервира овој Малколм шо се испиша уше непочнати лабараториските вежби на кајгана, ама роглестиот на левото ми рамо сепак сака да го тагне у темава.

Malcolm van den Сабаховић тонч!

Добро зошто ја поганиш темава со безвреднотии? На претходниот концерт се собравме една група форумџии за жал повеќето сега неактивни. Ако има иницијатива за заедничко присуство се приклучувам.

кајганџии, ќе се организираме ли? редно е еден концерт заедно да го доживееме.
да не тагирам некои, ............... но без Tonchie не идам :P

Добро зошто ја поганиш темава со безвреднотии? На претходниот концерт се собравме една група форумџии за жал повеќето сега неактивни. Ако има иницијатива за заедничко присуство се приклучувам.

Може ко минатиот пат да се собереме, изгледа пак само во кафана ќе не` собере сите. :icon_lol:

Најбоље, идам обавезно !!! (y)

За почеток на годишниот одмор: Ману Чао. За крај на годишниот одмор Архангел. Шо убо.

фак, ја да се вратам на работа а, ко бајаги концерти се спремаат...

Иначе пријавувам присуство, за собиранка ако е некој за договарање, супер :)

Зар уште нема инфо за карти, 7-ми еве веќе поминува.

Зар уште нема инфо за карти, 7-ми еве веќе поминува.
Да не ги делат со лотарија на МТВ?Пошо глеам нешто Македонска Филхармонија, министерство за култура вамте тамте...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom