dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.346
Не мислев само на форумов. И во Енглеска очекувам да добива хејтАбе мислењето на рандом фанови на клубов воопшто не е битно. Манчестер Јунајтед е клуб што работи на долгорочен план, поголемиот дел го знаат тоа а тоа што некои го немаат сфатено тоа а фрлаат дрва и камења си е нивни проблем. Мојс има договор на шест години, единствениот што може да му даде отказ е Фергусон, човекот кој знае колку му беше тешко него првите години за да состави екипа и освои трофеј. Знам сеа дека ќе рече некој ама Мојс наследи шампионска екипа, е да, наследи, ама наследи и проблематичен Руни и средина потенка од таа на Сандерленд па и капак на тоа дебитира во ЛШ каде што е буквално практикант.
Мене не ми пречи Мојс што има тешкотии, нормално е тоа, прв пат гледа некои работи, ако мислел Фергусон дека тој има исти замисли за тимов како неговите јас немам проблем никаков со тоа а гледам ни управата.
А не наследи шампионска екипа. Освои екипа што стана шампион. А оваа екипа на Јунајтед според мене не треба да го има епитетот "шампионска".
А и покрај тоа што има договор на 6 години не би се изненадил да добие отказ порано така да brace yourself