Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Барем детево има муда да шутне за разлика од другиве каменковци:notworthy:.

Нани е вториот најбескорисент фудбалер во поновата историја. Само оној со челото што играше во Арсенал и што му го утрапија на Рома е побескорисен од него...

Епа Мојс ако има МУДА ќе го седне Руни на клупа во второ. Многу слабо игра...

Нани е вториот најбескорисент фудбалер во поновата историја. Само оној со челото што играше во Арсенал и што му го утрапија на Рома е побескорисен од него...

Кој е тој баш ме интересира?

Ако е.
Резултатот не чини ама барем играта се подобрува за разлика од средата. Ова нека му служи на Мојс како репер дека Дајв Јанг не е за Јунајтед, дека Џонс е роден дефанзивец а не бек или деструктивец и дека Нани вреди како крило и има јајца да шутне од било каде.
И ова е напредок ако ни текне дека 7 шута во прво полувреме сме немале од подготвителните (прашање и тогаш дали имавме).

Си седам на моето, конечен 1-3. :)

Јас измена шо би направил сега е да ги извадам Јанузај и Клеверли и да влезат Кагава и Чичарито.

Кој циркузи смо,игра нула,за желба некоја,борбеност ич муабет да не праемо.Перси се труди ама слабо и он,зема топка се гради,а околу него никој се закопале у место нема на кого да додаде.Ја полош Манчестер од ова неам видено,Ама реално за ова не може само Мојс да биде крив,самите играчи треба да покажат желба за игра,а не да се брукаат.

:facepalm:

Нани е најслаб на теренот. Кога топката доаѓа кај него, како во бунар да пропаѓа...

Бар најопасните шутови беа од него.
И топката посигурна е кај него отколку кај Клеверли.

Пробивот на Адам Џонсон (y)...Де Геа не спаси од втор гол (ударот со глава). На другата страна нема некој конкретна шанса, али лошото е што не ни креираат, се игра хаотично како во маало, стигни некако до крилото и нафрли, ни блокираа едно 20 центаршутеви. Очекувам да се повлечат Сандерленд у второ и уште повеќе да ја отежнат работата, а Руни и Перси како да не играле претходно заедно. Ми се крие окото во Нани, спремен сум за првиот прелаз. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom