Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед пари да ми даваат нема да ги играм у моментов. Не знаат каде тераат, Мојсо е тотално изгубен. Челзи ви е за млатење викендов, со Норвич у гости, 1.65 е доста солиден коефициент.

Oј ISSY,ISSY љубим тебе ја а и тебе Нирнберг 1.80 квота шо ти дадоа :love:
Сандерленд - Јунајтед ке биде изненадување секако кој и да победит таму :icon_lol:(јас ја играм 1 во систем)
Сити 1 Редно е да пукнат Евертон мада имам дилема дали 1 или Т12+

Пред Сити-Јунајтед:

sime333: За утре Јунајтед 2ка е поклон.

Јунајтед губи убедливо

Пред Јунајтед-ВБА:

sime333: Јунајтед-ВБА 1и3+ би требало да излезе лесно

Јунајтед губи 1-2

Пред Шахтјор-Јунајтед:

sime333: Јунајтед е потценет за натпреваров мора 2ка да се уплати ваков натпревар.

Шахтјор-Јунајтед 1-1

Одговоров на прашањето се крие погоре :D

Ама да време е најверојатно Јунајтед да победи конечно, може да се одигра мечов. (...или сепак не ?)

дечкото ти е легенда секое коло Манчестер е потценет пишува и тие никако да победат :D

Од колку саат отвараат Спорт Лајф да не знае некој ?

За СЕХА лига каде можат да се најдат коефициенти ?

Пред Сити-Јунајтед:

sime333: За утре Јунајтед 2ка е поклон.

Јунајтед губи убедливо

Пред Јунајтед-ВБА:

sime333: Јунајтед-ВБА 1и3+ би требало да излезе лесно

Јунајтед губи 1-2

Пред Шахтјор-Јунајтед:

sime333: Јунајтед е потценет за натпреваров мора 2ка да се уплати ваков натпревар.

Шахтјор-Јунајтед 1-1

Одговоров на прашањето се крие погоре :D

Добро може сум пишал нешто али ти претера малце повеќе, дај линк да видам од моите мислење што сум пишал така.

Бет 365 :D
Хоризонт побарај, би требало да ги има. Веројатно и Спортлајф

Во Спортлајф ќе ги има утре во додаток ама ме интересира да не има некаде на нетов уште од сега да знам уште од сега да ги мозгам малце :D

Во Спортлајф ќе ги има утре во додаток ама ме интересира да не има некаде на нетов уште од сега да знам уште од сега да ги мозгам малце :D

Многу бараш :D

Сити - Евертон 1-1 3+
Сандерленд - Јунајтед 2-2 3+
Монако - Ст. Етјен 1
Менхенгладбах - Дортмунд ГГ 3+
Леверкузен - Баерн 2-2 3+

Јас ова го изиграв за утре, па шо биде нека биде. Доста големи коефициенти има викендов за фаворитиве. Еден ќе заебе, кој ќе видиме.А може и повеќе!:icon_lol: Ама да се надеваме дека нема!:cenzura:

Добро може сум пишал нешто али ти претера малце повеќе, дај линк да видам од моите мислење што сум пишал така.
Се знае манчестер 2, инаку зошто е толкав коеф. на манчестер ј.

Е утре сабота мора да пуштам нешто, ме ареса коефициентот на манчестер 1-1&3+ 2.65
Потценета била јунајтед дај не заебавајте.
:D

Со последниот пост сакам да кажам дека НЕ е али ај нема врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom