Живот после животот или смрт после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Rninfs
  • Време на започнување Време на започнување
Ние комуницираме со горните структури на кој начин ние си знаеме, и верувај информациите се прилично точни.

Јас сакам да сум дел од вас и мене ме интересира ова. Како да станам дел од вас?

Животот е втор степен на сон,а вечниот сон е неопределената идеја која е друга форма на ништото,односно другата неформа на ништото која поствремено и се определува манифестирајќи постоечки сон,па зависи колку ќе го исонуваш сонот и колку врз него несвесно или свесно ќе влијаеш и ќе ја определуваш судбината.Несвесното и случајно се домонантни по тоа и во тоа е свесното и нужното,а по тоа изборот во свеста и со свеста.Затоа човекот не треба да ја сака смртта, но не треба и да се плаши од неа, таа е нагли скок до ништото како совршена состојба за во апсолутното постоечко ништо.Таа е хармонизација,спокојство,вечен мир на разградениот и исчезнат дух,а животот е благосов,среќна околност,пријатно случување,блажество кое треба што позадоволно и безгрижно и поубаво да се исонува и само ако знаеш во границите на нужното да ги избираш нужностите.

Прочитав дечково Илуминат бил... арно шо заправ со читање на воведниот пост таму негде кај димензиите зошто сите тајни ќе им ги дознаев на Илуминтиве и после тешко мене... после они ќе дојдеа у пракса да ми ги покажат димензииве...

Јас сакам да сум дел од вас и мене ме интересира ова. Како да станам дел од вас?

Овој е оној што не убедуваш дека 2012 ќе се случи димензионална транзиција ? Демек ќе слушате звуци, ќе има поместувања ова она ? Па после кога не бидна ништо кога почна да убедува дека е случена транзицијата и само неклку се свесни за тоа ?:pos:

Како му беше вториот ник, nero666 или нешто така... :pos:

Nebo I missed you my friend, how are you?
дојде кај нас на факс и ја убедуваше Верка дека не е у право :) едвај 6 извади.

Кој кај кого од двај извади 6 Верка кај него или тој кај Верка ? :D
Небо ги презентираше теориите негови кај една професорка по физика, дека Ајнштајн не е во право а воедно и таа и тоа си сноси последици :D

Повеќе димензии во нашиот свет,постојат 4 димензии каде се преминува временскиот портал и одредени личности можат да преминуват од 4та во 3та па и во 2ра димензија.Во 1ва димензија не можат да влегуват затоа што 1вата димензија е завршна фаза на движењето на електрицитетот во мозокот.Во 1вата димензија мозокот се фабрикува и од него може да се пратат сигнали во 4тата димензија и да дојде до реинкарнација така што ќе го продолже својот живот.Третата е ЛЕВИД димензија т.е димензија каде човекот заминува за време на клиничка смрт а сепак е жив и доколку остане во таа состојба а телото го закопат човекот остане во таа димензија и преминува во 3тата димензија како дух а доколку стане лош може да биде и демон.Доколку стане демон човекот премине во 2рата димензија каде ќе ја соберат целата снага на електрицитетот и ќе станат јаки и ги викаме демони кои можат и имат сила да стварат добри и лоши дела.Значи од ова гледаме дека човековата форма на живот има живот после животот и живот после смртта.Најинтересно е смртта после смртта кога човекот е во првата димензија и неговиот електрицитет не е доволно силен да се спротивставе на разнебитувањето и тогаш неговиот електрицитет се распрснува во атмосферата.Доколку е доволно јак атмосферата го префрла во 4тата димензија каде живее нормалниот живот и се реинкарнира во повторно јас.Демоните и духовите можат да живеат бесконечно долго новечином живеат во сон додека некој не ги разбуде.За понатамшно пишување ќе пишуваме друг ден со нови
сознанија.:coffee::facepalm:

шо се тоа димензии?

Небо ги презентираше теориите негови кај една професорка по физика, дека Ајнштајн не е во право а воедно и таа и тоа си сноси последици :D

Јас реков тој да не ја испрашувал професорката :)

Повеќе димензии во нашиот свет,постојат 4 димензии каде се преминува временскиот портал и одредени личности можат да преминуват од 4та во 3та па и во 2ра димензија.Во 1ва димензија не можат да влегуват затоа што 1вата димензија е завршна фаза на движењето на електрицитетот во мозокот.Во 1вата димензија мозокот се фабрикува и од него може да се пратат сигнали во 4тата димензија и да дојде до реинкарнација така што ќе го продолже својот живот.Третата е ЛЕВИД димензија т.е димензија каде човекот заминува за време на клиничка смрт а сепак е жив и доколку остане во таа состојба а телото го закопат човекот остане во таа димензија и преминува во 3тата димензија како дух а доколку стане лош може да биде и демон.Доколку стане демон човекот премине во 2рата димензија каде ќе ја соберат целата снага на електрицитетот и ќе станат јаки и ги викаме демони кои можат и имат сила да стварат добри и лоши дела.Значи од ова гледаме дека човековата форма на живот има живот после животот и живот после смртта.Најинтересно е смртта после смртта кога човекот е во првата димензија и неговиот електрицитет не е доволно силен да се спротивставе на разнебитувањето и тогаш неговиот електрицитет се распрснува во атмосферата.Доколку е доволно јак атмосферата го префрла во 4тата димензија каде живее нормалниот живот и се реинкарнира во повторно јас.Демоните и духовите можат да живеат бесконечно долго новечином живеат во сон додека некој не ги разбуде.За понатамшно пишување ќе пишуваме друг ден со нови сознанија.:coffee::facepalm:

Роно Тенкиевски :)

http://forum.kajgana.com/threads/Јас-сум-од-иднината.21460/

овој е бледа копија некоја, фалц е како најк ер макс од битпазар.

Роно Тенкот е исто така бледа копија на некој американец кој се прослави со тие муабети,во време на екот на интернетот.А медиум ко медиум,го веруваш се што ќе прочиташ. А овој, со неинспиративе никнејм и уште по-неинспиративна приказна, е бледа копија на некоја друга бледа копија која е копија на друга копија...

Брат ти се дрогираш бе :D Мислам извини вака може погодив , ама ти стварно не си точен. Ај утре ко ќе се разбудиш трезен отвори ја темава и препрочитај се од поново , верувај ќе се смееш какви глупости си пишувал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom