Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Мал-голем,ваков-таков,еден куп народ по затворите ни окапуе :(

Мал-голем,ваков-таков,еден куп народ по затворите ни окапуе :(
да бе да видиш да не веруваш. денеска претпладнето бев излезен, цел куп луѓе си пијат јафе, насмеани, весели, си разговараат птиците пеат...абе оаза на мирот, дома се прибирам, прва вест на порталиве, апсење во Велес, вчера истото...пред месец дена истото, кој да помисли

Marulko Maliot,Glusecot Mal zemen pa pusten...Skrseniot go brojat veke po tret pat...i taka...Latas ni objasnuva se po red...:tapp:

Знае ли некој што е причината за смртта на дајана,што ја нашле на скалите во влез на зграда кај узус?

Ете не си значи од Велес ;)
;) od tamu sum ama znaes deka kaj nas sekoja nedela novi prekari se vadat.Gluvci znaes kolku ima niz grad.Misko od propadnatiot kafic meana da ne mislis???Od kade i on stana so toa.Ako e toj.Kaj nas e ludilo i toa kravjo

;) od tamu sum ama znaes deka kaj nas sekoja nedela novi prekari se vadat.Gluvci znaes kolku ima niz grad.Misko od propadnatiot kafic meana da ne mislis???Od kade i on stana so toa.Ako e toj.Kaj nas e ludilo i toa kravjo

Ете така...ОСМЕЛИ СЕ...;)

Едниот го погоди...погодениот и не погодениот си се заедно од деца...само што првиов си имаше кафана цел живот,а вториот си растеше марули + си возеше моторчиња од 10.000 еури и нешто повеќе...(y)

Ете така...ОСМЕЛИ СЕ...;)

Едниот го погоди...погодениот и не погодениот си се заедно од деца...само што првиов си имаше кафана цел живот,а вториот си растеше марули + си возеше моторчиња од 10.000 еури и нешто повеќе...(y)
i toj ne pogodeniot bese so ist biznis kako i pogodeniot.Generacija se kako nema da se druzat.Uste maruli gledaat negovite kolku sto znam.Samo koj znae sto se se slucuva kaj nas so toa.Mene me boli uvo,cisto informativno prasuvam.

i toj ne pogodeniot bese so ist biznis kako i pogodeniot.Generacija se kako nema da se druzat.Uste maruli gledaat negovite kolku sto znam.Samo koj znae sto se se slucuva kaj nas so toa.Mene me boli uvo,cisto informativno prasuvam.

Новите Велешани беа & се , една посебно храбра група на луѓе кои никогаш не би се согласиле да работат за 6.000 денари кај Бојлерот & Co. и со самото тоа да му помагаат во зголемување на ергелата на автомобили паркирани на Хациендите во Отовица...:tapp:

Како и да се заврти одкако се однесоа во неврат Порцеланка,Лозар,Нокатекс,Топилница,ХИВ итн...сега полека , полека и оваа екипа ја суредија , а на Велес му останува да патува по Скопје,Кавадарци и останатите дупки за да можат да се платат казниве кои доаѓаат од УЈП...(y)

П.С.

Да не се секирате ЧАДИ БАБА се врати дома од Кроација :)

bojlerot gi gree site od pozadi so greacot taka da arno im e.Jebi ga usvet fanaa pola grad,na koj mu se raboti za 6 000.Za sto poprvo patiki ne mozes da si kupis za tie pari.Kavadarci i Sk .Trebase kaj nas da bide taa fabrika ama po zboruvanje nasite komandanti gradski,fabrikantite i firmasite go kupile bivsiot gradonacalnik za da ne moze da ima konkurencija za argatite da si argatat za sitni pari.A i pijanicevo novo sto e istata e.Vrti sukaj gazot se odpozadi e taka da za svirkanje mnogu lesno.Zalosno e za mladiot svet nikoj ni rabota ni napredok nema.A koj e na vlast istata e.Znaci zmija da te klukne ili magare da ti go fukne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom