Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахаха, не за друго пенал беше тоа, не знам што му се видело на Ширеа...

Заебавајте се вие,можда Удинезе испадна уште у квалификации,али Милан и Јуве сериозно се зафатиле да ја пополнат таа дупка.

Јас незнам на која позиција играше вечерва Гуарин...?

Тросед, двосед или фотеља

Јас незнам на која позиција играше вечерва Гуарин...?

Тросед, двосед или фотеља

Лева табуретка

Слаба игра на италијанциве во Европа.
Утре ништо чудно и Фиорентина да киксне. Неколку важни играчи им се повредени.
Останаа и без напаѓач

Беше пенал тоа на Јуве.

Па ненавивачки мислам дека беше, колку што можев да видам на срањето од стрим. Сепак останувам на тоа дека МИСЛАМ дека беше затоа што стримот беше ко да гледам на тетрис:)

Па ненавивачки мислам дека беше, колку што можев да видам на срањето од стрим. Сепак останувам на тоа дека МИСЛАМ дека беше затоа што стримот беше ко да гледам на тетрис:)

Јас гледав на ТВ и тврдам дека беше, онака 110% сум сигурен. Убаво го закачи во колено, така да чист пенал без дилеми. Само ни пенал не ги оправа, дрва дрвосани. :icon_mrgr:

Јас гледав на ТВ и тврдам дека беше, онака 110% сум сигурен. Убаво го закачи во колено, така да чист пенал без дилеми. Само ни пенал не ги оправа, дрва дрвосани. :icon_mrgr:
Море мамето да им го ебам

stihl1.jpg

Море мамето да им го ебам

stihl1.jpg

Ај не е темава за тоа иначе јас не знаеш што све им наредив. А иначе пази ситуација, глеаме со другари кај мене, и прво Сити-Баерн ја гледавме ама пошо поведе Баерн убедливо сменивме на Јуве. И цело време го ругам Конте, го ругам Кваљарела, и бап ко за беља Ква Ква дава гол за пресврт и почнувам јас: Конте најбољи тренер, Конте нема перика, Ква Ква најѕвер, и уште се радував што се вика и одма примија гол и одма се вратив на старото: Конте перикле еден, Јуве најглуп тим, местачи, дрн дрн... :D

Се молат сите Јувенташи на форумов како знаат и умеат да ми кажат точен резултат на Јуве- Милан, зошто ми ја ебаа мами**та Јуве (двапати) во лига на шампиони:D

Се молат сите Јувенташи на форумов како знаат и умеат да ми кажат точен резултат на Јуве- Милан, зошто ми ја ебаа мами**та Јуве (двапати) во лига на шампиони:D
Два у кец :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom