Breaking Bad

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
sepak the wire pojaka

Да, на првото гласање, после маестралната сезона 5, BB како победник. Како и да е го постирав онака, just for fun, тешко ми е да бирам страна, ептен тешко уствари....двете се ремек дела од највисок можен ранк.

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Да, на првото гласање, после маестралната сезона 5, BB како победник. Како и да е го постирав онака, just for fun, тешко ми е да бирам страна, ептен тешко уствари....двете се ремек дела од највисок можен ранк.
Ne, toa bese moe mislenje, BB bese edna od najakite serii koi sum gi gledal, no sepak the wire e nesto drugo.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Најјак ! Се надевам дека ќе го има и во спин-офот. Мора да го има !
Мајк не требал ни да глуми, го додале како негов помошник за да исчисти кај џеси коа ќе умре типката од OD пошо Боб Оденкирк (Saul) не бил во можност да глуми.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мајк не требал ни да глуми, го додале како негов помошник за да исчисти кај џеси коа ќе умре типката од OD пошо Боб Оденкирк (Saul) не бил во можност да глуми.
Како мислиш не бил во можност ?
А и попаметно што го додале како лик пошто Saul да беше "чистач" некако немаше да му одговара со ликот.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Како мислиш не бил во можност ?
А и попаметно што го додале како лик пошто Saul да беше "чистач" некако немаше да му одговара со ликот.

Снимал нешто друго мислам. Мајк бил само ставен како повремен лик. Затоа има малце дупка во приказната, зашто прво работи за Сол па после за Фринг, што нема логика.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Снимал нешто друго мислам. Мајк бил само ставен како повремен лик. Затоа има малце дупка во приказната, зашто прво работи за Сол па после за Фринг, што нема логика.
Па и Saul беше како привремен лик прво ако не се лажам.

Добро јас Мајк си го сфаќам како човек што следи наредби и нема проблем со тоа се додека добива пари. Почнал да се запознава со Сол како полицаец и сконтал дека нема пари од праведен живот и решил да му потпомага на Сол. После тоа случајно дошол во контакт со Гус (па Гус му рекол добар си ти ќе ми треба ваков човек, а да патем јас сум drug lord и ќе ми помагаш со убиства) или некој што го знае Гус.
Јас цело време си го сметав Мајк за тој "I know a guy who knows a guy who knows a guy who can help you with distribution". Е Мајк би бил некој од гајвовиве :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.440
Поени од реакции
25.385
Важен дел:
As for Marty Robbins' "El Paso," the song Walt hears from a glove-box cassette tape as he's driving a Volvo back to Albuquerque, Golubić says it was written into the script. He confirms the show's title, "Felina," is an anagram for finale.
Ни солзи, ни крвишта ни ништо :D

Kajgana Shop

На врв Bottom