Улични кучиња беа убивани и затруени скоро во сите населби и општини во Скопје. Жално за ова ама сепак е еден изолиран настан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ми е поентата и на мене.Ова е некој растроен ум и треба да се најде зошто гарантирано е способен истото да им го направи на луѓе.
Се знае кој може да го стори ова...
Ова е некој растроен ум и треба да се најде зошто гарантирано е способен истото да им го направи на луѓе.
Психопат што си го усовршил дерењето до перфекција?Кучево е профи одрано,ниту еден мускул не е чепнат колку што можам да видам и за вакво дерење е потребно многу време,трпение и знаење.Ова не ми стои да е дело на психопат.
Психопат што си го усовршил дерењето до перфекција?
За вака да го одере треба да има специјален прибор,вештина,место т.е двор каде сигурно искрварело и како што кажав време за целата процедура која во најмала рака трае два часа.Можеби станува збор за маалска расправија,намерно подбуцнување итн...во последно време на никому не му верувам а најмалку на организациите за заштита на животните.Психопат што си го усовршил дерењето до перфекција?