Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Oд ЛШ Борсија 1 Зенит 1 Барса 2 ?
овие се добри за дубл Марсеј има за вракање од пред 2 години кога овие од Борусија буквално ги пуштија гол да им дадат за да се пласираат понатака,вторава сум скептик малце ради тој скапан менталитет на источноевропски тимови да заебат кога најмалку мислиш Зенит мора овде да брка бодови несмее да направи кикс и трета е Барса Селтик е многу преценат тим реално нивниот квалитет е како некој тим од средина табела на Англија лани имаа срека а и изгубија неколку фудбалери али којзане дали ке ја играм
Порто - Атлетико според мене е класична 0-2 гола Порто изгуби доста клучен играч во МУтињо во креација на игра па затоа и се мачат резултативе им се 1-0 2-0 итн Атлетико игра подефанзивно на гости и претпазливо и не ке сака да изгубат бодови
Челзи исто 0-2 гола се мачат и тие да дадат голови со Торес и компанија во напад нема голови Стауа валјда ке одат да неизгубат овде.
Овие другите насрека нешо да се фатат Ајакс -Милан и двете се очај неснам шо да играм 2-3 гола некако ми се вртат ,Базел -Шалке можеби 3+ Арсенал ГГ со Наполи ко по обичај си примаат голови иако давам предност на Арсенал овде да тепат

vidooq
Утре да се јавиш на рапорт и да пишеш која е најуплаќана утакмица и која мислиш дека ќе заебе. :icon_mrgr:

Најтоварена ке биде Борусија Дортмунд затоа што, според лузерската "логика", мора да победат...
Не мора ништо, ама мислам дека 1.30 коеф на Дортмунд е коцкарски грабеж...
Едно милион пати е подобро Атлетико Мадрид да се изигра двојна шанса, него Дортмунд кец....
Прееска ги гледав резултатите на Марсеј во гости, последни 5 меча во гости, 5 победи...
Е па нема да ме јебете на 1.30 на Дортмунд...
И Јувентус нема да го играм, нит Барселона, која ке биде без Меси, а без него се како без нозе...
Лани и со него изгубија 2-1, имав 500-че на кец (9.00 коеф) пуштено...

Од овие 3 една ке киксне, 100%...

Најтоварена ке биде Борусија Дортмунд затоа што, според лузерската "логика", мора да победат...
Едно милион пати е подобро Атлетико Мадрид да се изигра двојна шанса, него Дортмунд кец....
Прееска ги гледав резултатите на Марсеј во гости, последни 5 меча во гости, 5 победи...
И Јувентус нема да го играм, нит Барселона, која ке биде без Меси, а без него се како без нозе...

Пишав погоре која мислам дека според мене ќе киксне. Лани и јас се опарив на Селтик - Барса, па по малце и навивачки го пишав тоа :)
Инаку премалку е 1.3 коеф за Дортмунд, да, игра со Марсеј а не со Брауншвајг, ама искомбинирано со 1 & Т1, па дури и 1 & ГГ се добива солиден коеф. Сепак доста поквалитетна екипа се.

Oд ЛШ Борсија 1 Зенит 1 Барса 2 ?
овие се добри за дубл Марсеј има за вракање од пред 2 години кога овие од Борусија буквално ги пуштија гол да им......

Како бе друже дубл а три утакмици си напишал :icon_lol:

Да се надоврзам на муабетот, и јас сметам дека Атл. Мадрид х2 е подобра опција од дортмунд.Да се игра реално дортмунд ќе ги отепа али како што кажа некој погоре ќе има мн уплата и може кладилнициве да ја намачкаат.Мн сомнителна според мене ќе биде Арсенал и мислам дека нема да тепа еве мој тип е Х.Не дека ќе е некое си изненадување ако не победи арсенал али очекувам мн уплати да има на нив и да не победат т.е да не биде чиста утакмицата.

Дечкото пишал 3 утакмици, 2 од тие ке игра...значи, дубл ливче ке игра...
не знам што комплицирате :D

Јас мислам дека ќе тепаат, нема да дозволи Клоп два кикса по ред. Имај во предвид дека следните два меча им се со Арсенал, евентуален денешен кикс би значел доста тешка задача за проаѓање на групната фаза. Т1 2+ а најдобра опција според мене, а ако даде Дортмунд прв гол тогаш ќе ги напунат до врв. Челзи има многу добар коефициент, ама страв ми е поради нивната очајна форма...

Зошто толку се потценети Галатасарај? o_O

Како бе друже дубл а три утакмици си напишал :icon_lol:
:facepalm: Знаеш ли која е улогата на прашалникот?
Нели читаш дека Барса може да ја играм во тој случај не е дубл него трипл а и неможе ли 3 комбинации од по две утакмици дубл да се направат од тие три утакмици ?

Јас мислам дека ќе тепаат, нема да дозволи Клоп два кикса по ред. Имај во предвид дека следните два меча им се со Арсенал, евентуален денешен кикс би значел доста тешка задача за проаѓање на групната фаза. Т1 2+ а најдобра опција според мене, а ако даде Дортмунд прв гол тогаш ќе ги напунат до врв. Челзи има многу добар коефициент, ама страв ми е поради нивната очајна форма...
Како бе очајна форма ? Па пред една недела Свиндон ги тепавме 2-0 и тоа на нивен терен !

Базел ГГ3+ @ 2.1

Чисто да ви кажам вечер кај Атлетико М. нема да игре Диего Коста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom