Чудно е како фан на The Godfather не успеа да ја загледа серијава?
Ќе ја изгледа ама ќе жали затоа што не ја фати премиерно. Не е исто да ја глеаш веќе завршена со тоа да ја глеаш кога е во ек.
Не дека со тоа губи на квалитет, квалитетот на ваквите серии останува. Затоа и се нериврам малку коа некој ќе рече: Еј среќа ти сеа по прв пат ќе ја глеаш. Нема веза, да, никад не е ко првиот пат (за многу работи

) но ако серијата е квалитетна, ко BB ќе те тера да ја глеаш и по 25 пати и секој пат ќе откриваш нешто ново. Такви се ваквите неколку серии.
Но сепак да, чуството да ја глеаш додека ја гледа и уште милионска популација, барем сеа во овој интернет свет каде што моеш да прочиташ сечив став и мислење, е посебно. Дел си од една среќна фамилија која се протега низ целиот свет, ја чекаш секоја недела/понеделник да дојде новата епизода и оргазмичното чуство коа ќе се споменеше ова:
(занемарете го Walt JR. овде.)
Затоа, сечив избор е, но јас не сум фан на маратонско глеање серии, освен секако ако си немал шанса да ги глеаш епизода по епизода. Реков, ваквите серии се ко вино, колку се квалитетни покажуваат и по минување на годините но посебното искуство е да ги глеаш додека ги глеа цел свет.
И празното чуство кое го имаш откако ќе заврши, сеа се осеќам чудно и со измешани емоции, ем среќен шо сум ја глеал серијата во оригиналното емитување ем тажен што ја нема повеќе...