Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Па да ти кажам право и имам гледано :icon_mrgr:

Туку зборот ми беше, во мизерната понуда на квалитетни емисии и воопшто на квалитетна програма на нашиве телевизии, Опуштено со Тони и Део не изгледа така лошо, баш напротив. :)

Пер, дека нали сме виртуелни другарчиња, да дискутираме ко луѓе. Тони е добар актер. Не го оспорувам тоа. Део му беше добар за заебанција. Си го папаше чоекот стандард и го личеше.

Ја неам ништо против Тони да се врати на телевизија, ама шо у истиов формат? Шо ќе понудат? Не мислиш дека ќе звучат малу стерилно и репризно? Нема да се осеќаш ко да глеаш некое сиво дежаву, бледа сенка?

Прост пример к15? Дали беа истите ко се вратија?

Ќе ти олеснам и сам ќе одговорам - НЕ!

А знаеш зошо НЕ, зошо у Македонија сите мислат дека можат да се вадат на ефтини вицови из кафане и малу животно искуство. Истата грешка и Игор ја направи.

Еве ќе молчам. Ќешки да не речиш - у право беше!

П.с Колку да нема забуни. На македонски телевизии само Жаре - еден на еден глеам и Ана пулс ко ќе ја начекам.

Па и Жаре толку време е на телевизија, и концептот на неговата емисија е ист од кога го знам. :) Не оспорувам дека добри емисии прави, има некој интересен хумор.
Така да тука веќе доаѓаме до моментот кога збориме за личен вкус, пер. :icon_mrgr:

Супер, ем ќе има што да се гледа, ем ќе се насмееме :)

Кај реков дека го глеам Жаре заради хуморот? Жаре може нема ки знае каква смисла за хумор, ама барем не дави со убер хумуристични маабети од типот:

- Ај речи еден? Еден. Да те ебу Део, под леген.

- Ај речи два?Део, да те ебу и ја.

- Речи три? Три. Под куwот ми се скри.

- Речи 5? Пет. Да те ебе цел свет.

- Речи седум? Да ти ебу све по реду.

- Осум? Да ти го чакалосу.

- Девет? У кревет.

Па тоа Верке монтажерке или како и да беа :facepalm:

Кај Жаре нема муабети од типот свињо дебела, наказо и шо знам какви не препуцавања таму со небитни луѓе. А се у фазон, као кај Тони немало хипокризија. Он шо на ум, то на друм. Ма немој да ме јебеш бе! Се удави у тоа политиката, се продаде ко ефтина курва на тие шо френетично ги плукаше и он ќе ми се праи директен и маШ. Кому бе, на Боки 13? Ајде нека поплука малку по власта, шом е толку директен. Мтв ко створена е за тој муабет.

Кај беше сега тој отворениот Тони да го подржи неговиот колега Кили за марихуаната? Кај беше да излезе и јавно да застане позади него. Нели нон стоп трубеше дека он е за нејзина легализација.

Жаре има една особина, успева да ги отвори гостите ко паштета,Тони не. Жаре знае да одбере гости, Тони не. У еден на еден, еве за минатата сезона пошо ги изгледав сите емисии, еден промашај немаше. Се луѓе на место, кои имаат шо да кажат. У опуштено од дрољи до инстант ѕвезди уше шо не испарадира кај него. .Жаре не оптеретува и со нападно смеење и урлање, спонтан дечкото до крај, без извештаченост и искулиран.

И не е проблемот во концептот. Ин Америка луѓе тераат со години со истиот концепт, проблемот е шо Тони во тој истиот концепт шо го фура, е истрошен повеќе.

Ја Тони да не испадне дека иам некој личен проблем со него, го поштувам ко актер. Таму е неговото место, не да тезгари по телевизиите, со вицеви на кои ни самиот не се смее, освен ако не е...

Абе и Пулс реков ја глеам. Или и Ана нема хумор ко Тони?

И Цаци Паковска ќе биде на МРТ 1 ,а Тони и е** матер јавно на Сител затоа што го критикуваше бил облечен и личел како оџачар .

Се надевам нема да се среќаваат и да се зарчкаат заради ова .

И Цаци Паковска ќе биде на МРТ 1 ,а Тони и е** матер јавно на Сител затоа што го критикуваше бил облечен и личел како оџачар .

Се надевам нема да се среќаваат и да се зарчкаат заради ова .
Ова не се заборава. Се до ден денес се смеам на видеово :):D

Тони го дал газето. Се утепа од критикување по власта, по глумците колеги кои биле полтрони...
Сега прво го вработија во театар повторно, па ќе лиже онаму каде што плукаше.

Настрана ова, секако веќе не ми е интересен и забавен. Извештачен до немајкаде.

XsHKgpE.png

Не знам зошто ја нема темава ама може и тука да се пише:
Од утре во 22:45 на МТВ ќе почне новата сезона.

Ееее Шанац, а јадеше бабури на фб за Жугиќ и Лилиќ........глумци, шоумени my ass, колку јас што сум астронаут...

Гледа некој ова ? :icon_mrgr:

Па штом не нема, ваљда глеаме, инаку Део пак во заден план, отсекогаш ме нервирало тоа, али и он си е крив, не се активира ич, не верувам дека таков му е концептотo_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom