Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Му фали само уште едно дрвено биро и две фотељи до него и исто е. :D
Немаме буџет ние за тоа :icon_mrgr:
Само нека има еден посериозен сегмент за тролање на актуелни настани (тоа пред почеток на шоуто е премногу кратко) и нека прави пародии на моментални светски настани и супер ќе биде.
Ама да не се жалиме и вака е добро :)

Ч

Чај

Гостин
Добро бе што очекувате да ви се направи за да еднаш не испљува македончето кон нешто свое, да беше вакво ќе го сакавте?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро бе што очекувате да ви се направи за да еднаш не испљува македончето кон нешто свое, да беше вакво ќе го сакавте?
Па не би имал ништо против Ким да го замени Дејан :icon_mrgr:

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Да!

Едвај чекав да се отвори темава за се изнахејтам и да си кажам се против и негативно во врска со шоуво!
Добро бе гледаше некој на А1 кога беше последнава сезона?
ТАПА! Тотално тапа! Досадно, ич не беше интересно за гледање.

ffs.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Да!

Едвај чекав да се отвори темава за се изнахејтам и да си кажам се против и негативно во врска со шоуво!
Добро бе гледаше некој на А1 кога беше последнава сезона?
ТАПА! Тотално тапа! Досадно, ич не беше интересно за гледање.

ffs.
Дечко гледај си турски серие у уживај си,таму барем можеш да се изнаплачеш и таќе секоја епизода цмиздрат.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
И јас го сакам шоуто. Ама првите сезони додека одеше во терминот Недела во 16 беше одлично, после кога онаа цицлестата Поцевска му го зема терминот (сигурно погодувате како) изгуби шмек. Ваква шоу емисија се дава во Недела во 16 и стварно тогаш е отпуштено.
Изгледа до поставеноста на ѕвездите е во тој момент

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Ај сега пак да собираме 10 илјади лајкови да ги натераме Тони и Део да дуваат у сред емисија.
Ја немам Facebook ама ако треба да се стегне лајк ќе напраам.
Верка монтажерка дуваше, ама хибискус и нане. Сега се на ред Тони и Део.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
На голема радост. Рецимо, жими кур*в! После дебаклот на Џамбазов, шо кој кур сакаат овие не ми е јасно?:confused: Фикусот Део ќе ме смее!? Ма немој да ме јебеш!?:facepalm:

Пари сакаш бе Тончи!? Два збора - плав мет!(y)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
На голема радост. Рецимо, жими кур*в! После дебаклот на Џамбазов, шо кој кур сакаат овие не ми е јасно?:confused: Фикусот Део ќе ме смее!? Ма немој да ме јебеш!?:facepalm:

Пари сакаш бе Тончи!? Два збора - плав мет!(y)
Глеј го Иван Исцелител ако не ти се свиѓаат овие, може он посмешен ќе ти биде. :) Или уште поубаво пушти си Пинк, глеј Гранд шоу или некои емисии ако имаат од забавен карактер, веројатно поинтересни ќе ти бидат.
А ова болдираново па ко ќе го видам..... Сегде у свет за безпари сите емисии прават. ;)

Народов наш стварно заслужува само турски серии и монолози на Латас у вести да гледа на телевизија, ништо друго.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Глеј го Иван Исцелител ако не ти се свиѓаат овие, може он посмешен ќе ти биде. :) Или уште поубаво пушти си Пинк, глеј Гранд шоу или некои емисии ако имаат од забавен карактер, веројатно поинтересни ќе ти бидат.
А ова болдираново па ко ќе го видам..... Сегде у свет за безпари сите емисии прават. ;)

Народов наш стварно заслужува само турски серии и монолози на Латас у вести да гледа на телевизија, ништо друго.

Ти да го глеаш Иван исцелител!

Тој стил сум ја - турски серии, Латас, Гранд шоу, Драган Вучиќ, Неделко, Мирка, све тоа . Све тоа ме отсликуе мене и мојата просечност.

Јбг, не можи секој да е избран за дубокоинтелегентниот хумор на Део! И Тони.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ти да го глеаш Иван исцелител!

Тој стил сум ја - турски серии, Латас, Гранд шоу, Драган Вучиќ, Неделко, Мирка, све тоа . Све тоа ме отсликуе мене и мојата просечност.

Јбг, не можи секој да е избран за дубокоинтелегентниот хумор на Део! И Тони.
Па да ти кажам право и имам гледано :icon_mrgr:

Туку зборот ми беше, во мизерната понуда на квалитетни емисии и воопшто на квалитетна програма на нашиве телевизии, Опуштено со Тони и Део не изгледа така лошо, баш напротив. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom