Му фали само уште едно дрвено биро и две фотељи до него и исто е.Шоуво е нешто најблиску што имаме до американските концепти на ток-шоуа.
Лајк за враќато на ТВ![]()
Немаме буџет ние за тоаМу фали само уште едно дрвено биро и две фотељи до него и исто е.![]()
Па не би имал ништо против Ким да го замени ДејанДобро бе што очекувате да ви се направи за да еднаш не испљува македончето кон нешто свое, да беше вакво ќе го сакавте?
Дечко гледај си турски серие у уживај си,таму барем можеш да се изнаплачеш и таќе секоја епизода цмиздрат.Да!
Едвај чекав да се отвори темава за се изнахејтам и да си кажам се против и негативно во врска со шоуво!
Добро бе гледаше некој на А1 кога беше последнава сезона?
ТАПА! Тотално тапа! Досадно, ич не беше интересно за гледање.
ffs.
Глеј го Иван Исцелител ако не ти се свиѓаат овие, може он посмешен ќе ти биде.На голема радост. Рецимо, жими кур*в! После дебаклот на Џамбазов, шо кој кур сакаат овие не ми е јасно?Фикусот Део ќе ме смее!? Ма немој да ме јебеш!?
Пари сакаш бе Тончи!? Два збора - плав мет!![]()
Глеј го Иван Исцелител ако не ти се свиѓаат овие, може он посмешен ќе ти биде.Или уште поубаво пушти си Пинк, глеј Гранд шоу или некои емисии ако имаат од забавен карактер, веројатно поинтересни ќе ти бидат.
А ова болдираново па ко ќе го видам..... Сегде у свет за безпари сите емисии прават.
Народов наш стварно заслужува само турски серии и монолози на Латас у вести да гледа на телевизија, ништо друго.
Па да ти кажам право и имам гледаноТи да го глеаш Иван исцелител!
Тој стил сум ја - турски серии, Латас, Гранд шоу, Драган Вучиќ, Неделко, Мирка, све тоа . Све тоа ме отсликуе мене и мојата просечност.
Јбг, не можи секој да е избран за дубокоинтелегентниот хумор на Део! И Тони.