DelPiero10
10ka
ама овие се 50 оми за мп3 плеер што помалце треба како што знам 16 мислам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Совети!? 

Мислам дека тука би било соодветно да напишам.
Некој што повеќе се разбира со слушалки ако може да ми даде совет. Јас планирам да земам слушалки (такви како што даваат за мобилни, мали), од 500 до 1000 денари. Нормално не очекувам ништо посебно, но барем да бидат пристојни и убави на изглед, звук... се' тоа, зашто на овие од мобилниот и од MP3 едната слушалка не им работи...Совети!?
![]()
Дали можеш да нарачаш од ebay? Има многу подобар избор за тие пари на ebay

Мислам дека тука би било соодветно да напишам.
Некој што повеќе се разбира со слушалки ако може да ми даде совет. Јас планирам да земам слушалки (такви како што даваат за мобилни, мали), од 500 до 1000 денари. Нормално не очекувам ништо посебно, но барем да бидат пристојни и убави на изглед, звук... се' тоа, зашто на овие од мобилниот и од MP3 едната слушалка не им работи...Совети!?
![]()
Beats by dre другар и цепај![]()
Beats by dre ама од америка купени од тука не зимај фалш,јас ѓи земав од usa и верувај ваков звук немав слушнато од моите 24год. До 1000 ден. имаш добри sony, ѓи користам уште и за таа цена се доста солидни какви што сакаш.околу 600ден.мислам дека се.
beats колку ти испаднаа севкупно ?
Предлог и прашање ?
Имам CD player Kenwood DP 3300 D од 1986 ,sвер невиден ,тежок е 10 кила ,али у задње време 3 cd-а ги чита,4-тото не.А утре ако го пуштам тоа 4-то 90% ќе го прочита..
Па сакам да прашам во што е проблемот дали е ласерот или пакнешто друго е во прашање.
Некаков предлог ,мајстор да каже ,чаре ?
позз