Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали некој има искуство со Sony STR-DH520 ili 510, ме интересира дали ако пуштиш радио односно стерео сигнал ќе свират сите 6 звучници, значи дали има мултичанел стерео опција на ресиверот. Поздрав
Вчера најдов на Нептун нешто аудио опрема, ама цените му се ептен високи споредбено со Амазон пример.
На Амазон цените на засилувачите беа околу 200 и нешто долари, истите во Нептун се по 18.000 ден.
Исто и со цените на вуферите и останатата опрема.
Ако ја има таа опција, рисиверот ќе може било кој сигнал што го прима, да го подели на сите звучници. Барем кај мене е така. Не добиваш surround, туку некој си 5-channel stereo. Не знам дали на ова мислеше.Дали некој има искуство со Sony STR-DH520 ili 510, ме интересира дали ако пуштиш радио односно стерео сигнал ќе свират сите 6 звучници, значи дали има мултичанел стерео опција на ресиверот. Поздрав
Дали некој знае дали во Македонија се продаваат Technics, Panasonic, Sony слушалки за ДиЏеј ?
Дали некој знае дали во Македонија се продаваат Technics, Panasonic, Sony слушалки за ДиЏеј ?

Скопје.во Скопије
Не ми се за дома, за на викендица ми се и изгледа практично може да се стави USB на вуферот, микрофон, па се прашувам дали вреди за тие пари...
http://www.swisshop.mk/portable-audio-videoПојако озвучување што ќе звучи добро, а цената да не биде толку висока.
Појако озвучување што ќе звучи добро, а цената да не биде толку висока.