Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Мијата - Велешанката шо работи на еиропорт е стварно добар вокал и можеби можеше да постигне добра кариера, ако не се понашаше ко ретардирана по интервјуата. Ја не знам, од кај и иде таа потреба да се лигајчари ко дава интервјуа:confused: Мене ми беше скрос смешна. Инаку за поштовање е, затоа шо најчесто самата е кантавтор на сите песни, а и плус нејзината "Верувам во себе" е страшна песна (една од моите омилени).

2. Ебати комбинацијата Пеце и Андријана. Веѓа дует. Ајде да летаме, можеби најдобрата песна на Каролина. Дури се чудам, како и го дадоа нејзе вокалот.

1. Маријана и Росана
2. Каролина Гочева

Каролина од секогаш ми била тешка фригидна кучка без осет која се летала исклучиво од кол на кол за пари. Ама ајде да летаме е една од најдобрите електронски нумери што се појавиле во Македонија и тоа верзијата со Новоградска таа со Бабура ми е крш. Така да ќе гласам за песната а не за пејачката.

Мијата во првиот дуел може пристрасно и затоа што силом прилике ја упознав 2005-та некаде пред да стане позната, се размуабетвиме и ми остави пријатен впечаток.

1. Љубов
2. Ајде да летаме

1."ВОЛШЕПСТВА - МИЈАТА"
2."АЈДЕ ДА ЛЕТАМЕ - КАРОЛИНА ГОЧЕВА И НОВОГРАДСКА"

Дуел 1
ВОЛШЕПСТВА-МИЈАТА
1.DaniBMW
2.kooperativa
3.Ptolomej
4.Velvet She
5.Forrest Gump
6.dzonyb