Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре кој ќе бидат најиграни, овие да испаднат би било супер одлично, но знаеме дека мора да има некоја екипа што ја ќе ја еба работата. Ај да ве видам кажувајте која мислите.
Јас мислам ПСЖ или Реал дека некој од нив.

Aston Villa - Manchester City
Manchester Utd - WBA
Dortmund - Freiburg
Bayern - Wolfsburg
Leverkusen - Hannover
Valencia - Vallecano
Almeria - Barcelona
Real Madrid - Atl. Madrid
PSG - Toulouse
Benfica - Belenenses

Најсигурни мислам дека се Сити и Јунајтед.

Од овие утре, три утакмици ми паѓаат во очи.

Свонси Арсенал - 1/2
Милан Сампдорија - 2/1
Одруспор Истанбул - 2/1

Поучен од минатиот пак, коа го фатив Истанбул ,пред 4-5 дена, мислам дека и ова коло ќе наместат. Ордуспор се горе, овие на средина, и ќе врзат три порази. Ако имате нешто кеш, пробајте ги со 50 денари. Јас ќе ги врзам трите, утре.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 21:25 ---
За утре кој ќе бидат најиграни, овие да испаднат би било супер одлично, но знаеме дека мора да има некоја екипа што ја ќе ја еба работата. Ај да ве видам кажувајте која мислите.
Јас мислам ПСЖ или Реал дека некој од нив.

Aston Villa - Manchester City
Manchester Utd - WBA
Dortmund - Freiburg
Bayern - Wolfsburg
Leverkusen - Hannover
Valencia - Vallecano
Almeria - Barcelona
Real Madrid - Atl. Madrid
PSG - Toulouse
Benfica - Belenenses

Најсигурни мислам дека се Сити и Јунајтед.

Ни едните, ни другите. Пре, би играл Реал Атлетико ГГ3+, Леверкузен Хановер ГГ3+, ПСЖ Тулуз X-1.

Баталете фудбал за утре не знам што да играм од фудбал ама знам дека ќе ги играм ПСЖ ракомет хендикеп 2ка околу 4.5 ќе биде хендикепот . Според мене екипата што ги има најдобрите ракометари во својот тим : Хансен , Вори , Абало , Копљар, Нарцис , Динарт.. ќе биде тешко за Металурзите да ги задржат.
Исто мислам дека валуе бет е Висла од ракометот утре , Овие Дункеркуе (не знам како се читаат) , прв пат играат во ЛШ ако не се лажам , за еден бод беа подобри од Монпеље лани во француското првенство . Првата утакмица ја изгубија од Киелце со 10 разлика , а Висла одигра добро против Кил на домашен терен и изгуби минимално 1 разлика . Засега е 2 коефииент за висла ама гледам дека е во пад така да до утре може до 1.80 да падне .

И Барса требаше да земе ама имаа среќа шо не изгубија нешо ако има добар тотал може да се игра таму(ја би Вори на голој само чекам тотал и онака Металург нема пикер асален аи поке ке гледаат да ги затворат Нарсис,Хансен и остали бомбардери )Данкерк не е слаб тим а и ги гледав неколку натпревари подготвителни плус имаат во екипа Рамбо еден играч :icon_mrgr:

Ајде и ја да ја пробам магијава на темава:D,Плзен давајте гол под хитно.

Утре пак фаворитите ќе ги терам, некои комбинација 1 и Т1, да дигнат коефициент. Ќе видиме. :) И едно ливче малце позаебано, и едно со стрелци обавезно. :D

За утре чекам коеф на две утакмици и една сигурно ке ја згрешат па ке ја играм сингл камо срека двете да ги футнат да им напрам double kill :D
Дај сподели и овде ако имаш заприметено такви грешки .. :D

Дај сподели и овде ако имаш заприметено такви грешки .. :D

нека дадат коеф прво да видиме дали ке згрешат денес згрешија кај Мец па повлекоа после некое време

Уф добра е се направи Huddersfield ај сеа уште кај Malaga да не паднат 3 гола и супер ќе биде...:)

Ајде и ја да ја пробам магијава на темава:D,Плзен давајте гол под хитно.
Еве уште еден доказ дека магијава на темава работи:D.Него за утре гледам никој не ја спомна Цска,според мене ова е чист зицер.Цска нема победа две кола по ред,а има добар тим кој се бори за титулата.Од друга страна Терек са у слаба форма,така да лупајте слободно:).

Пак ли Порто и Ербас ке ебат работа?

И претходното коло ги пцуваа Порто не се за играње оваа сезона изгубија доста играчи квалитетни па шо се викат одново прават тим гледајте да ги избегнувате во иднина

Да ти ебам Ирска лига да ти ебам, секој петок паѓам на нивната...
--- надополнето: 27 септември 2013 во 22:19 ---
едит. само што пишав Шамрок !!! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom