Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Inter v Fiorentina - T1 2+
Villareal v Espanyol - GG
Ath. Bilbao v Betis - GG

Нешто повеќе од 5 коефициент.

Кајгана магијава делувала бе...
Иначе има денеска недобитни? :ROFLMAO:

inter 1 - 3+
bilbao 1 - 3+
villareal 1
feyenoord 1 - 3+
norrkoping 1

12 коеф. за 40 денари си го пуштам колку да се гледа нешто мада е квалитетно ливче.

Незнам кој ме следеше ама на здравје нека му се парите. Пишав дека е квалитетно ливче.
Уплата: 50
Добивка: 1500

Од едно гледање на билтенов некако во око ми влегоа коефициентите за Реал,Наполи и Шалке. Еве може Шалке и на дупла шанса ако ништо друго да се игра во комбинација со Реал и Наполи сигурно ќе направат добар коеф.

Реал, Сити, Шалке, Монако и Ливерпул

Ново коло нова среча данас мања сутра веча :D

Се за еден гол паѓам у пм...

Последна шанса за денеска ми се овие.
Huddersfield v Blackpool - GG
Valladolid v Malaga - 0-2

Овие две ако влезат утре ќе има што да се игра...:)

Баталете фудбал за утре не знам што да играм од фудбал ама знам дека ќе ги играм ПСЖ ракомет хендикеп 2ка околу 4.5 ќе биде хендикепот . Според мене екипата што ги има најдобрите ракометари во својот тим : Хансен , Вори , Абало , Копљар, Нарцис , Динарт.. ќе биде тешко за Металурзите да ги задржат.
Исто мислам дека валуе бет е Висла од ракометот утре , Овие Дункеркуе (не знам како се читаат) , прв пат играат во ЛШ ако не се лажам , за еден бод беа подобри од Монпеље лани во француското првенство . Првата утакмица ја изгубија од Киелце со 10 разлика , а Висла одигра добро против Кил на домашен терен и изгуби минимално 1 разлика . Засега е 2 коефииент за висла ама гледам дека е во пад така да до утре може до 1.80 да падне .

Е утре сабота мора да пуштам нешто, ме ареса коефициентот на манчестер 1-1&3+ 2.65

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom