Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
....се додека не почнеш да ги пратиш сериозно и не сфатиш дека уствари сосема поинаку испаѓаат :D

Ги следам една година и тоа активно, за ГГ ми се најубави. Ако ги следиш ќе видиш дека редовно си испаѓаат, таа лига само така се игра на голови, таму е тешко да погодиш кец, двојка или пак икс...:)

Со пеналов на Реал и поништениот гол на Киево ова му доаѓа како за играчите да беше колово, ама само Наполи слепци испаднаа..

Не го заебавајте Мафо бе, потполно го разбирам како му е.

Ако брат, ко ке цапнат еден ден и тие колку шо цапнав јас за овие 3 дена тогаш јас ке му се смеам.. и мене нема да ми беше криво и да се нервирам ако имав уплатено со 50,100 иц .!. нема да ме болеше

Ако брат, ко ке цапнат еден ден и тие колку шо цапнав јас за овие 3 дена тогаш јас ке му се смеам.. и мене нема да ми беше криво и да се нервирам ако имав уплатено со 50,100 иц .!. нема да ме болеше

Јас брат имам горено по 10.000 и знам како ми било :)

Eпа преку ноќ сакате да станете милионери со тие високи уплати, па одозгора и 1.15 кеф.

Ја денес пуштив 600Е на 1.20 коеф...
Ако се гледа коефициентот добар, не гледам зашто да не...

И ти го играше чист големиот мадрид?

Не не, начекав во живо, овие Вентспилс си играа викторија пред голот на Џурмала, и тоа буквално во 16 метри, го пуштив ливчево и десетина минути после си дадоа автогол домаќините...
Неизбежно беше...

kdf1.jpg

Не не, начекав во живо, овие Вентспилс си играа викторија пред голот на Џурмала, и тоа буквално во 16 метри, го пуштив ливчево и десетина минути после си дадоа автогол домаќините...
Неизбежно беше...

kdf1.jpg

А од друга страна па кој ти ги дава 120Е на денешницава;)
--- надополнето: 26 септември 2013 во 03:00 ---
Абе тенисерџии што прајме сабајле со Вилијамс?

Inter -1 / 2,10
Vilareal -1 / 1,80
Atl.Bilbao - 1 / 2,05
Јас денеска вака би ризикувал со 1000ден.

Ја денес пуштив 600Е на 1.20 коеф...
Ако се гледа коефициентот добар, не гледам зашто да не...

Друго е во живо како што ти си играл и си ги следел дали имаат шанси да дадат гол или пак пред време и ги видиш составите.

inter 1 - 3+
bilbao 1 - 3+
villareal 1
feyenoord 1 - 3+
norrkoping 1

12 коеф. за 40 денари си го пуштам колку да се гледа нешто мада е квалитетно ливче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom