GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
Значи сабајле едно отварање на очите одма почна да ми се врти и цел ден ми е така од шо може да биде мислам глупо е отвараш очи и наеднаш ти се врти свест.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да не патиш од низок притисок? Ако да, стегни едно јако кафе.Значи сабајле едно отварање на очите одма почна да ми се врти и цел ден ми е така од шо може да биде мислам глупо е отвараш очи и наеднаш ти се врти свест.![]()
Жалфија. Вари ја, жубуркај и плукај.Пред 3-4 дена ми се појави чир под јазикот и никако да се подобри. Пробав некои домашни начини на лекување меѓутоа без резултат. ???
Пред 3-4 дена ми се појави чир под јазикот и никако да се подобри. Пробав некои домашни начини на лекување меѓутоа без резултат. ???

Ќе земам кафетин колд, ова лимониве ги замразив начисто.
Не знам баш за содабикарбоната. Знам дека на живи рани не треба да се става...Покрај препораката на бубамарата
Можеш да употребиш сода бикарбона и да извршиш гаргара т.е жабуркање и да плукнеш се, но првен измиј ги убаво забите да бите чисто-бактериите, габичките неможат да преживеат тогаш, а потоа удри со сода бикарбона.
Ова мене ми помага кога се случуваат такви работи ама тоа е ретко веќе.

Провав веќе со бикарбона, ќе пробам сеа ова со жалфија. Фала
Масирај се помеѓу палецот и показалецот. Треба да осетиш, во слабината помеѓу овие два прста, нешто како топче. Масирај го баш тоа топче. Пробај и на двете раце, ќе го најдеш ако имаш главоболка. Мене ми помага ова кога ме боли глава...Не смеам да пијам аналгетици. Пробано со парацетамол не делува, лимони, масажи, кафе со лимон и се останато исто е испробано. Плус совет за главоболка?
Не смеам да пијам аналгетици. Пробано со парацетамол не делува, лимони, масажи, кафе со лимон и се останато исто е испробано. Плус совет за главоболка?
Провав веќе со бикарбона, ќе пробам сеа ова со жалфија. Фала