Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Adore само шо го изгледав, фино филмче, лесна драма за гледање, ништо за да се напнеш, малку на The Descendants ме потсети. Само тој плавиот уште еден во низата лепотани шо не се за глума.
After Earth од кај да почнам, а кај да завршам. Трагедии во боја, Вил Смит со најтапа улогата во животот, малиов се напна асална солза да пушти, не знам дали ја пушти низ цел филм. Тапа годинава блокбастериве (барем тоа шо изгледав јас) само World War Z ми се свиѓаше (не дека и тој беше којзнае што).

Трансформерс што е работава, потполно нова екипа ке биде со главна улога Марк Волберг, има некое инфо зошто е смента старата екипа?

Чоек Шиа ла Пуф го менуваат....освен Чанинг Татум друго се е подобро од него, не се жали, таман си е Валберг.

Чоек Шиа ла Пуф го менуваат....освен Чанинг Татум друго се е подобро од него, не се жали, таман си е Валберг.

Што има овој со Трансформерс?
Волберг ми е омилен глумец така да не ми смета.

Што има овој со Трансформерс?
Волберг ми е омилен глумец така да не ми смета.

Абе нема ништо само ти кажував како би можело полошо да биде :) Со Волберг си е таман.

Волкот од улицата на воловите ќе биде презакажан.
Првичната дата на прикажување беше 15ти Ноември ама поради проблеми со должината на филмот (180 мин.) оваа дата ќе се помести. Првичните датуми за прикажување на овој филм сега се деновите околу божиќниот период во САД или првите недели во Јануари.

After the Earth добар или да не трошам време за џабе?

Ако филмови што те тераат да му викнеш на ликот "Не иди таму будало една" се твоја работа глеј го :D

Ако филмови што те тераат да му викнеш на ликот "Не иди таму будало една" се твоја работа глеј го :D

Moze da mi posocis na takov moment? :D Idese u edna nasoka celo vreme oti.

Samurai, podobar e od Oblivion. Ako toa ti menja nesto.

Moze da mi posocis na takov moment? :D Idese u edna nasoka celo vreme oti.

Така ми беше зборот за тоа "не иди таму" повеќе беше "не го праави тоа будало еднa" :D
Во моментов ми текнува на 2 сцени
При почетокот знам Вил му вика на син му да биде тивок или нешто во таков стил, и овој како најдобар кадет ни две ни три почнува да дише длабоко и шпритнови да фаќа. Глупости. Исто и при крај кога го бркаше тоа чудото можеше многу лесно да се ослободи уште кога чудото беше во тоа тунелчето, ама наместо тоа овој направи нешто сосема десетто и глупо :D

ќе почекаме ама ќе вреди ваљда

1231500_10151911780442139_1506425419_n.jpg

GESS HUUZ BAK BICHEZ?
jim-carrey-dumber-and-dumber-2-photo-338x600.jpg

Само мене не ми се покажува фантомски пост на Pluh што никаде го нема на темава ?

(за тие што ги интересира постот е слика од снимањето на новиот Dumb and Dumber)

едит: Од кога пишав ми се појави... хммм...

Дечково е измислен за сите нови "млади" и надежни актери.

Кој гледал Sopranos, или гледа Low Winter Sun ќе знае за што зборам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom