Breaking Bad

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.442
Поени од реакции
25.393
Не дека имам против, ама како ја анализирате ко за филм на Стенли Кјубрик да се работи па ќе толкуваме симболи.:)
Најинтересно е што истите финти ги теравме и за Lost и на крај испадна дека 99 посто од работите не значат ништо. Најверојатно во многу случаи и кај оваа серија сцените како кучето во позадина од крајот на минатата епизода и шахот и картите не значат ништо туку им даваме до значење поради општата хистерија која настана на крајов поради тоа што 3/3 од светов ја гледаат серијата.

Сепак е најдобрата серија моментално, а јас имав што да кажам уште на времето така да за крајов сигурен сум дека ќе ме остави без зборови и ќе оставам простор на другите да се распишат па нема да го коментирам. Лајк за членот што го потсетила последнава епизода на Fargo, и јас истото го помислив.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.441
Поени од реакции
18.627
по кул е да се тепа време и да анализираш нешто што нема потреба место лабаво да си ја глеаш серијава.

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Најинтересно е што истите финти ги теравме и за Lost и на крај испадна дека 99 посто од работите не значат ништо. Најверојатно во многу случаи и кај оваа серија сцените како кучето во позадина од крајот на минатата епизода и шахот и картите не значат ништо туку им даваме до значење поради општата хистерија која настана на крајов поради тоа што 3/3 од светов ја гледаат серијата.

Сепак е најдобрата серија моментално, а јас имав што да кажам уште на времето така да за крајов сигурен сум дека ќе ме остави без зборови и ќе оставам простор на другите да се распишат па нема да го коментирам. Лајк за членот што го потсетила последнава епизода на Fargo, и јас истото го помислив.
yep, me too

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
^^ Toj не знаеше винибегото да го вози,па ке возел Вејрон пфффф

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Кога е финалето на серијата? Дали веќе помина или тек треба да биде? По торент страниве има само 15 епизоди а колку што знам јас треба да бидат 16 или грешка сум? Некој?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Кога е финалето на серијата? Дали веќе помина или тек треба да биде? По торент страниве има само 15 епизоди а колку што знам јас треба да бидат 16 или грешка сум? Некој?
Во недела во 03 по наше локално време почнува:(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Кој пише спојлер на темава, макар и минимален, за последнава епизода - ќе кркне бан од форумов на подолго време.
Совет: Во понеделник не ја посетувајте темава се додека не го изгледате финалето. Не би сакале некој да ви го заебе филингот на крај... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom