Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam SAAB 9000 2.3 16v turbo 4 cilindri 1992 god full oprema klimatronik koza makedonski tablici NE E REGISTRIRAN 15ki bandasi ispravna sostojba mu fali edna farba i registracija Cena 1200 Eur ima mesto za dogovor :) zainteresiranite neka pisat pp Poz

Мислење за Opel Corsa 1,4 97год. фул опрема. Колку би ме коштало и царина за нејзе. Фала позз

Се продава опел астра 1.7 турбо дизел 50 kw германски мотор година на производство 1997 купена од салон во скопје,прв газда сум.Во одлична состојба,каросериски и моторно,регистрирана до мај 2014.Гаражирана и сочувана.Цена по договор кој е заинтересиран нека пише пп ке се договориме.
DSCN5929.JPGDSCN5936.JPGDSCN5925.JPGDSCN5935.JPGDSCN5934.JPGDSCN5946.JPG

Да не е заинтресиран некој за моето моторче хамачи? Прошла година во Јуни го земав ново од салон. Може и замена.
ca332973fc363da77aefed58534dcd5c_L.jpg

Продавам мерцедес е220, 2000. Може и замена за кола до 70 KW

знае ли некој каде можам да дадам кола на мк таблици за замена со кола на странски или некој авто плац дека можам одма (итно) да ја продадам ???

знае ли некој каде можам да дадам кола на мк таблици за замена со кола на странски или некој авто плац дека можам одма (итно) да ја продадам ???
колку ја продаваш?
видов дека се работи за корса ц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom